Annoncørbetalt indhold

En Renault skal opleves - ses og prøves

Denne artikel er sponsoreret

Bjarne Nielsen A/S servicerer sine kunder efter ud fra et motto, der lyder: “Det skal være nemt at være bilejer”. Dette gælder både hvis du har brug for rådgivning omkring dit nye bilkøb, blot har brug for værkstedsservice eller hvis du er på udkig efter en bil hvor kvaliteten skal være i top. Læs med her og hør om de Renault personbiler du kan opleve hos Bjarne Nielsen A/S, heriblandt den splinternye Renault Clio.

Bilmærket ‘Renault’ indebærer fransk ingeniørkunst og udfordrende designlinjer. Bag det flotte ydre indeholder bilen masser af komfort, kvalitet og holdbarhed. Mange velkendte bilmodeller er fremstillet på samlebåndene hos den franske bilfabrikant, og faktisk betragtes Renault som opfinderne bag den yderst populære MPV-klasse. Med den titel, tog Renault startskuddet til en ny slags bil, der havde plads til hele familien. Renault er altså et bilmærke der skal opleves.

En forførende minibil

Flere ord behøves ikke i en introduktion af Renault helt egen nye minibil; Renault Clio V. Denne model er Renault helt egen lille bil, der er designet med en idé om at skulle gøre livet lettere og give fuld kontrol over en stor række integrerede teknologier. Renault Clio er på en gang en sofistikeret og betagende bil. Den er designet med flotte linjer og en dynamisk profil, der gør den til et populært valg i mellemklassen. Det eneste du skal sørge for, er at nyde køreturen.

Match din personlighed

Få en bil der afspejler din personlighed - hos Bjarne Nielsen A/S fås den nye Renault Clio i hele 10 forskellige lakfarver, så du kan vælge lige netop den model, der passer bedst til dig samt afspejler din personlighed. Ligegyldig hvilken model du foretrækker, får du også LED-lyssignatur både i lygterne foran og bagpå. Du kan naturligvis også vælge mellem et utal af fælge, eller måske et glastag, hvis det kunne være noget? Din Renault Clio kan altså sammensættes, præcis som du ønsker.

Sans for detaljen

Oplev en helt speciel og behagelig køreoplevelse, med den nye high-tech kabine installeret i den nye Renault Clio, så føreren kan føle sig i centrum i de behagelige sæder. Kabinen indeholder muligheden for trådløs opladning af din mobiltelefon - dertil er der installeret flere opbevaringsrum, hvilket gør det let for dig at holde din bil pæn og opryddet. Med et bagagerum på 391 liter, er der god plads til både kufferter, babyudstyr, indkøbsposer, og meget mere - og hvis det ikke er plads nok, kan du tilføje ekstra 287 liter, ved at slå slipbagsæderne ned.

Sikkerheden er i top

Med en Renault Clio V opnår du det maksimale sikkerhedsniveau, da bilen er udstyret med topmoderne teknologier. Skulle en pludselig opbremsning pludselig være nødvendig, sætter bilens nødbremsesystem automatisk ind, eller hvis bilen kommer tæt på en anden kørebane, aktiveres vejbaneassistenten også, uden at du behøver at trykke på noget. Ydermere er bilen udstyret med automatisk læsning af vejskilte og blindvinkelalarm, så du roligt kan føle dig i trygge hænder, når du kører i din Clio V.

Denne artikel er sponsoreret af Bjarne Nielsen A/S

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.