Annoncørbetalt indhold

Er du kommende Aarhusianer? Her er hvad du skal vide om Smilets By

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du taget beslutningen om at kalde for dit kommende hjem, så har du først og fremmest meget at glæde dig til. Aarhus som er Danmarks andenstørste by, er nemlig fyldt med kultur, oplevelser og historie. Der er dog nogle generelle ting, som er relevante at kende til, inden tilflytningen finder sted. Læs med her.

Ligesom alle andre storbyer er det godt at vide hvor de gode steder ligger, steder at bo, priser og andre gode råd. Det skal du selvfølgelig ikke være foruden her, så derfor gennemgår vi kort nogle tips for Aarhus, til kommende tilflyttere.

Bopælen i Aarhus

Du vil måske gerne bo i midtbyen for at være tæt på det hele, men det koster også derefter. Måske er du ved at overveje lånemuligheder og tjekke Kredity, fordi et lån til bolig, er i tankerne? Der er dog også andre billigere områder at vælge imellem end lige Aarhus C, hvor du stadig er tæt på byen. Du kan eksempelvis overveje at finde en bolig i Brabrand, Viby eller Aarhus V. Boligpriserne varierer rigtigt meget, så er du til mere rolige forstæder som er tæt på storbylivet, kan du jo overveje ét af disse områder.

Aarhus er den bedste studieby

Det er ikke bare noget, som vi finder på. Det er faktisk sandt, at Aarhus har indtaget pladsen som værende den allerbedste studie by i Danmark. Det er noget at tænke over, hvis du selv overvejer en spændende studie by og ikke kan bestemme dig. Dét som spiller ind her er både det generelle studieliv, men også både faglighed, transport og karriere.

Kedsom skal du ikke bekymre dig om

Er du en person, som elsker at opleve og gerne vil lave noget spændende meget ofte? Aarhus er før løbet af sted med kåringen som værende ’Europas Kulturhovedstad’. Hvis det ikke er en god nok indikator for, hvor meget der er at foretage sig i byen, hvad er så? Aarhus har blandt ARoS, som er et museum du ofte kan besøge uden at komme til at kede sig.


Derudover er der selvfølgelig også Åen, hvor du finder de hyggeligste cafeer og restauranter, samt Latinerkvarteret. Besøg Væksthusene, Den Uendelige Bro eller Godsbanen for endnu flere oplevelser. Aarhus har desuden masser af fede events, koncerter og festivaler at glæde sig til året rundt.

De fantastiske spisesteder

Er du sådan en ’foodie-type’, er Aarhus måske Danmarks allerbedste by at finde interessante smagsoplevelser i. I byen findes der blandt andet flere forskellige Michelin-restauranter, så der virkelig gastromi udover alle grænser at se frem til.


De bedste restauranter i byen i forhold til anmeldelser er ’Restaurant Frederikshoj’, som altså er tilbyder deres kundere en stor oplevelse indenfor Michelin mad. ’Cafe Piccolina’ og ’Basso Aarhus’ topper også listerne og dette er blot en brøkdel af, hvilke spisesteder der er værd at opleve. Du må selvfølgelig heller ikke snyde dig selv for flere besøg på Aarhus Streetfood, som er ét af Danmarks bedste.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.