Annoncørbetalt indhold

Et soveværelse hvor du sover godt

Dette er sponsoreret indhold

Alt for mange mennesker ser soveværelset som et sted, hvor du bare skal sove. Det betyder, at de ikke gør særlig meget ud af, hvordan soveværelset er indrettet, og mange af disse sover dårligt om natten.

Er du en af dem, kan det være en god ide for dig at læse med her. I denne artikel finder du nemlig inspiration til, hvordan du skaber et soveværelse, hvor du sover godt og trygt.

Den helt rigtige seng er et must

Det første som du skal tage et kig på, er din seng. Hvis ikke du har en ordentlig seng, der passer til dig, kan du være sikker på, at din søvn bliver forværret. Du skal blandt andet overveje, hvor blød din seng er, hvilken type seng det er, og hvor stor den er. Alle disse ting kan have en indvirkning på din søvn.

Hvis sengens hårdhed og type ikke passer til din krop, eller hvis du ikke føler, at du har nok plads om natten, sover du heller ikke særlig godt. Derfor er det med at begynde din søgen på en seng, der matcher dine behov.

Du kan blandt andet tage et kig på kontinentalsenge. Dette er en type seng, der er blevet et stort hit blandt mange danskere. Grunden til at de vinder så meget frem, er for det første fordi at kontinentalsenge er utrolig komfortable. De består nemlig af 3 lag madrasser, og den bedste kontinentalseng for din krop vil derfor føles som at svæve på en sky.

Desuden er de også smukke, det er bl.a derfor at man ser denne type seng på de fleste hoteller.

Måden hvorpå du finder den bedste kontinentalseng, er dog ved at prøve dig frem. Det er nemlig kun dig, der kan mærke, om en bestemt seng virker for dig.

Skab en hyggelig stemning

Indretning betyder også noget for din søvn. Hvis du har et rodet soveværelse, eller hvis du ikke har en indretning, du føler dig godt tilpas i, vil du sove dårligere. Grunden til dette er, at du vil komme til at bryde dit hoved med, at du ikke bryder dig om, hvordan rummet ser ud.

Derfor er det bare med at komme i gang med at skabe en dejlig og hyggelig stemning i soveværelset. Masser af tekstiler er med til at skabe hygge. Det gælder sådan noget som sengetæpper, puder, store gardiner og tæpper på gulvet.

Planter og billeder er også gode ting at bringe i rummet, de disse giver lidt og personlighed. Sørg endelig ikke for at holde farverne ude af rummet. Mal eventuelt væggene i en varm farve, der får dig til at føle dig godt tilpas.

Hold skærmene ude af rummet

Selvom det kan være fristende at installere et tv i soveværelset, er det en dårlig ide. Bruger du en skærm inden sengetid, er der en god chance for, at din søvn forringes. Hvis du absolut mangler noget til at fylde væggen ud med, kan du placere en bogreol.

Dette er både afslappende at kigge på, og du falder bedre og hurtigere i søvn om aftenen, hvis du vælger at læse en af de bøger fra reolen lige inden sengetid. Forsøg også gerne at holde mobilen ude af soveværelset. Hvis den fungerer som alarm for dig, så køb i stedet et vækkeur, der kan klare den del af din rutine for dig.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.