Annoncørbetalt indhold

Få professionel rådgivning af en boligadvokat

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal du sælge din bolig, eller har du endelig fundet drømmeboligen, som du bare må eje? Ved køb og salg af bolig kan det være uoverskueligt at gennemskue alle oplysninger og dokumenter, men med en boligadvokat fra Advodan kan du stole på en tryg og professionel proces.

 

Overskueliggør oplysninger og dokumenter

Har du prøvet at sælge en bolig før, eller har du stået på modsatte side og været klar til at købe drømmeboligen? Uanset om du skal sælge eller købe, kan det være en uoverskuelig og ugennemsigtig proces med adskillige dokumenter og oplysninger, som ikke altid er til at forstå. Heldigvis er der hjælp at hente hos Advodan, der er din professionelle boligadvokat.


En sikker handel

Er det et parcel- eller rækkehus, du vil købe? Eller er der tale om forældrekøb, ejer- eller andelslejlighed, et sommerhus eller måske nybyg? Bliv tryg i processen med juridisk gennemgang af købsaftalen, hvor du også får hjælp til blandt andet at forhandle vilkårene i købsaftalen samt rådgivning om forpligtelser, tinglyste servitutter, særlige regler for området og eventuelle forureningsforhold på ejendommen. Når drømmeboligen ligger lige for dine fødder, er det med at være sikret på alle leder og kanter, og lige præcis det, sørger en boligadvokat for.


Er du førstegangskøber?

Man kan hurtigt få lyst til at sætte sin underskrift, men inden da er der et par punkter, som er værd at bruge tid på – især som førstegangskøber. Hvis ikke du selv har overskuddet eller den rette viden til at sætte dig ind i det, så kan en boligadvokat netop være behjælpelig her.


Advodan giver dig 5 gode råd til førstegangskøbet:1.     Køb, så der er råderum i økonomien til uforudsete udgifter.

2.     Indhent lånetilbud i forskellige pengeinstitutter – og undersøg om der er godt lån i ejendommen, som du kan overtage.

3.     Vælg en bolig, der er fremtidssikret. Det er en dyr affære både at købe og sælge bolig.

4.     Vær opmærksom på energimærkningen og få indblik i varme-, el- og vandregningen.

5.     Få et advokatforbehold sat ind i din købsaftale.

 

Vælg Advodan

Der er nok de færreste, der kan gennemskue en købsaftale og de mange dokumenter, som følger med, for ikke at nævne det praktiske som skøde, tinglysning, fortrydelsesret og tilstandsrapporter.


Ikke mange boligkøb eller -salg er ens, så uanset om du har været i situationen før eller ej, kan det være et fornuftigt valg med en boligadvokat, så der ikke opstår problemer efter den endelige underskrift, som er svære eller umulige at komme ud af. Kontakt Advodan allerede i dag, så du kan komme trygt i mål med salg eller køb ad din drømmebolig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.