Annoncørbetalt indhold

Find alt du behøver til kontoret

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du en virksomhed, hvor du efterhånden trænger til, at kontorartiklerne bliver opdateret? Selvom det efterhånden er flere og flere ting, der er blevet digitaliseret, har du garanteret oplevet, at der stadig ofte er brug for rigtig mange fysiske kopier og print. Nogle gange er det noget så simpelt som en kuglepen, der virker, der kan være svær at opstøve, andre gange er det overstregningstuscher eller indexmærker, der kan vise, hvor i en rapport, de vigtigste informationer kan findes. Det er den slags små ting, der kan gøre diverse arbejdsopgaver lettere.

Det er altid rart at kunne skaffe alle disse ting på et samlet sted, så det ikke er nødvendigt at skulle købe ind ad flere omgange. Lyreco kan heldigvis hjælpe jer rigtig godt på vej, for her er der alt fra de små kontorartikler til tilbehør til kontorstole eller blæk til printeren. Det handler bare om, at I får fundet ud af, præcis hvad det er, I har mest brug for, så det kan blive købt ind. Det gør i hvert fald, at du formentlig står med en række medarbejdere, der føler, at det er lettere at arbejde med tingen. En indexfane fungerer bare bedre end et æseløre i et katalog.

Tænker du på folkeskole og uddannelse?

Så er du nok ikke helt forkert på den. Rigtig mange kan måske huske at have set de utallige viskelædere og whiteboard markers, som Lyreco producerer, og som rigtig mange uddannelsesinstitutioner har liggende. Det betyder dog ikke, at det er låst fast til kun at være disse steder, der kan handle varer fra Lyreco. Alverdens virksomheder kan handle her, ligesom du som privatperson også sagtens kan få fat i alverdens forskellige produkter, hvis der er noget, du tænker, du kunne få gavn af. Og tuscher og så videre kan jo lige så godt blive noget, man får brug for derhjemme.

Det kan være svært helt at finde ud af, hvad det egentlig er, I står og mangler i virksomheden. Derfor kan det formentlig godt betale sig at høre lidt rundt blandt medarbejderne for at høre, hvad det er, de oftest savner at have. På den måde kan du få et begreb om, hvor meget og hvilke ting, der kunne være gode at bestille hjem. Og hvis du kommer til at få bestilt lidt for meget, er det heldigvis ikke ting, der har udløbsdato på, så på et eller andet tidspunkt skal I nok lykkes med at få det brugt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.