Annoncørbetalt indhold

Fordele ved professionel tekstforfatning til hjemmeside

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Alle former for tekster til din hjemmeside er altid skrevet med et bestemt formål. Formålet kan dog i denne sammenhæng være alt fra at beskrive et produkt eller en service til et blogindlæg. Det er en ekstremt vigtig del i dét at drive en online platform og dermed en vigtig del af virksomheders digitale markedsføring. Læs med i denne artikel og bliv klogere på, hvad tekstforfatning indebærer, og hvorfor man med fordel kan arbejde sammen med en professionel tekstforfatter.

Tekstforfatning er mange ting

Tekstforfatninger hører ind under mange ting, og det er ikke én bestemt opgave. Produktbeskrivelser, reklametekster og kategoritekster er alle webtekster, der hører ind under kategorien copywriting. Formålet med tekster som disse er, at man får læseren til at handle nu og her. I den modsatte ende af skalaen finder man det, som man kalder for content marketing. Det er tekster som blogpost, linkbuilding og storytelling, der har et langt mere langsigtet formål. Her bliver der ikke skrevet om nogle direkte produkter og der bliver ikke opfordret til at handle lige nu og her.

Hvorfor er professionel tekstforfatning vigtigt?

Med det bestemte formål om at få læseren til at handle her og nu, kan det derfor være en fordel at samarbejde med en professionel tekstforfatter. Professionelle tekstforfattere er eksperter inden for brugen af levende sprog og mestrer retorikken i at overbevise. En sjusket tekst kan først og fremmest have konsekvenser for konverteringsraten på ens hjemmeside, men også en lav placering på Google truer. Det er derfor vigtigt, at teksterne på hjemmesiden prioriteres højt, så der skabes overbevisende og engagerende indhold. Hertil producerer de tekster med fuldt ud korrekt sprog - uden tegn på sjusk og grammatiske fejl.


Derudover hører SEO og tekstforfatning tæt sammen. Det betyder, at mange professionelle tekstforfattere den dag i dag er specialiseret i at inkorporere SEO i sine tekster, så du får bedre placeringer på Google, når potentielle kunder foretager søgninger.

Få dine tekster skrevet af professionel samarbejdspartner

Hvis du står med et ønske om at samarbejde med en professionel tekstforfatter, så er Nordiske Medier eksperter inden for faget. De har mange års erfaring med at skabe og producere kvalitetsrige og fængende tekster til alle dele af din hjemmeside. Uanset om du skal bruge hjælp inden for SEO, linkbuilding, produktbeskrivelser eller noget helt fjerde, så kan de hjælpe med netop dette. Samarbejdet foregår i tæt dialog, så teksterne bliver produceret med alle de vigtige aspekter for øje, og de sendes altid tilbage til jer som kunde inden, at de bliver udgivet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.