Annoncørbetalt indhold

Giv din postkasse et personligt look med Postkasse stickers

Dette indhold er sponsoreret

Hos Smart Stickers finder du et stort udvalg af unikke og sjove Postkasse stickers. Her forhandles der familie stickers, så I selv kan sammensætte jeres egen familie som selvklæbende figurer, og give jeres postkasse et personligt look. I har også mulighed for blot at lave navneskilte med navn og husnummer, uden benyttelse af figurer. Udover Postkasse stickers tilbyder Smart Stickers et bredt udvalg af wallstickers til alle rum i boligen - lige fra køkkenet og entréen til soveværelset, børneværelset eller stuen.

Postkasse stickers gjort unikke og personlige

Smart Stickers tilbyder et stort udvalg af unikke postkasse stickers, som både bringer smilet frem hoss familien og af dine gæster. I kan selv kombinere jeres stickers, så de passer med de udvalgte figurer, navne og husnumre, og dermed personliggøre jeres postkasse på egen hånd. Smart Stickers forhandler både “almindelige” familie figurer, men I kan også klæde jer grafisk ud som superhelte, pirater, spøgelser, zombier eller meget andet. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Hvis du derimod ikke er interesseret i at iklæde jer som figurer, der skal afspejle familien, kan I også få designet Postkasse stickers af jeres navne og husnummer, både med eller uden dekorationer. I finder også Postkasse stickers der kan forestille jeres husdyr, så den også bliver en del af familien. I finder det store udvalg af Postkasse stickers på Smart Stickers hjemmeside.

Personliggør et børneværelse med et navneskilt

Smart Stickers designer primært wallstickers til børn. Her findes der wallstickers, der både er egnet til at dekorere et drenge- og pigeværelset med alt fra illustrationer af dyr og computerspil til sportsgrene og fængende, personlige citater. Så hvis I leder efter nogle unikke wallstickers til drenge- eller pigeværelset, så er I kommet til det rette sted. I kan for eksempel designe eller bestille en wallsticker med barnets navn til deres værelse. Størrelse, design og udtryk er helt op til jer, men hvis navneskiltet skal bruges på døren, er en mindre skriftstørrelse et nærliggende valg.

Design dine egne stickers hos Smart Stickers

Slip fantasien løs og design dine egne wallstickers eller Postkasse stickers, hvis du ikke fandt den perfekte wallsticker eller Postkasse stickers på Smart Stickers hjemmeside. På den måde, kan I selv vælge om jeres wallsticker eller Postkasse stickers skal bestå af et billede, et simpelt, personligt citat eller figurer. Alt er muligt - I skal blot angive skrifttype, farve, bredde, højde og eventuelle bemærkninger, der kan arbejdes ud fra.

Fokus på god kvalitet, hurtig levering og billig fragt

Hos Smart Stickers lægges der stor vægt på, at kunderne får den bedste kvalitet til en god pris, sendt med posten. Derudover har de en hurtig leveringstid, kun én til tre hverdage og en meget lav fragtomkostning. Hos Smart Stickers er der fokus på høj kvalitet, så du aldrig kommer til at fortryde, at du bestilte din wallsticker eller Postkasse stickers fra Smart Stickers.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.