Annoncørbetalt indhold

Hvordan kan man købe aktier online?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danskere elsker at investere, og det er noget vi har fået øjnene mere og mere op for de seneste år. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvordan du nemt kan købe aktier online. 


Hvor kan man købe aktier? 

Når man skal købe aktier, så skal man have fat på en mægler, som også tit omtales som en broker. Det er dog meget nemmere at benytte sig af det, man kalder en online handelsplatform. Det er nemlig et nemt og brugervenligt værktøj, for dig, der gerne vil komme i gang med at handle med aktier online.


Når du skal handle med aktier online, skal du finde en online handelsplatform, der passer til dine behov. En online handelsplatform, gør det nemt at handle med aktier, men det kræver at det er en god platform du vælger. Der er nogle platforme, der er langt mere brugervenlige end andre. Der er også enkelte platforme, der stiller en hel del ressourcer til rådighed, for at du kan lære dig at investere i aktier online.

På den store, internationale handelsplatform eToro, kan du for eksempel handle aktier gennem det, der hedder CopyTrading, hvor du kopierer en mere erfaren investors portfolio og investeringsstrategi. Dermed kan du lære af en, der har mere erfaring, og dermed komme et skridt foran, end hvis du bare skulle lære processen selv fra start af.


Man kan hurtigt komme til at prøve og fejle en del, når man går i gang med at investere. For at minimere og sprede risiko, så er det en god ide at følge godt med i markedet for det du gerne vil investere i.

Hvilke aktier kan jeg købe? 


Man kan købe mange forskellige aktier online. Hvilke aktier du kan købe, afhænger af hvilken aktieplatform du ender med at vælge. Der findes nogle platforme, hvor du kan handle med udelukkende danske og skandinaviske aktier, og andre, hvor du også kan handle med store amerikanske aktie.

Der er mange, der er blevet interesseret i at handle med de store, amerikanske aktier den sidste tid, og det er ikke så mærkeligt. Hvis du har fulgt med på Amazon, så ved du at de har haft en helt enorm vækst det sidste år, og det har selvfølgelig indvirkning på aktieværdien. Du kan købe en amazon aktie online, og komme i gang med at investere i Amazon.


Du kan også købe aktier som Apple og Tesla, hvis du gerne vil investere i et selskab, du måske kender godt til i forvejen.


Hvordan køber jeg aktier? 

Det er nemt at købe aktier online. Den aktieplatform du har valgt, kræver som regel, at du sætter penge ind på platformen, for at du kan gå i gang med at investere online.

Når du har fundet den aktieplatform du gerne vil handle gennem, så skal du søge frem den aktie du gerne vil investere i. Derefter skal du vælge, hvor meget du vil købe for, og så skal du trykke på handle. Det er ikke sværere, end det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.