Annoncørbetalt indhold

Mange oplever stress i hverdagen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Der er rigtig mange danskere, som kan nikke genkendende til dét, at de lever en travl og måske endda stresset hverdag. Det er ikke svært at forstå hvorfor, da der ofte er mange både krav og forventninger til en. På arbejdet skal man nå tingene til tiden, og opgaverne skal klares godt. Og når man kommer hjem, så stopper forventningerne ikke der. I hjemmet skal der nemlig være både tid og overskud til at være sammen med familien - også selvom at det har været en lang dag på arbejdet. Derfor er det ikke så mærkeligt, hvorfor mange danskere oplever stress i deres hverdag.


Antallet af stressede danskere stiger

Stress er altså blevet en del af mange danskeres hverdag, og desværre forholder det sig sådan, at en fjerdedel af den danske befolkning faktisk har et for højt stressniveau, og det er et antal, som stadig stiger.


På kun syv år er antallet af danskere, der har et for højt stressniveau steget fra 21 procent til hele 25 procent - altså en fjerdedel af befolkningen. Det er bestemt ikke godt, da stress også er noget, som ikke kun går udover personen, som oplever det. Stress påvirker nemlig også de personer, som den stressramte har omkring sig.


Stress går derfor ikke kun udover en bestemt ting, men er noget, som har en indflydelse på rigtig mange ting. Man kan sige, at stress har en effekt som ringe i vandet, og derfor er et vigtigt, at man gør noget ved det, hvis man føler sig stresset.


Få den rette hjælp 

Når man føler sig stresset, så sker det naturligt, at man forsøger at finde metoder, som kan hjælpe en med at håndtere det. Der findes både gode og dårlige metoder i forhold til dét at håndtere stress, og derfor er det også vigtigt, at man finder en metode, som ikke kan udvikle sig til noget negativt.


En metode, som på længere sigt kan udvikle sig til noget negativt, er at man for eksempel drikker et enkelt glas vin eller en kold øl, når man kommer hjem fra arbejdet. Alkohol er nemlig noget, som kan få mange til at slappe af, men det kan også få startet en ond cirkel, som kan være svær at komme ud af.


Man kan hurtigt udvikle en afhængighed, som kan være svær at komme ud af igen. I værste tilfælde kan det ende ud i, at der er behov for alkoholbehandling. Føler man sig stresset, og kan man måske genkende sig selv i, at alkohol er blevet noget som man drikker for at falde til ro, så bør man helt sikkert være opmærksom på, at det ikke udvikler sig til noget, som man ikke ønsker.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.