Annoncørbetalt indhold

Nissan Ariya

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du på udkig efter en funktionel elbil, som særligt er egnet som familiebil så er Nissan Ariya interessant at tjekke ud. Denne model er den nyeste elbil fra Nissan og der er rigtigt meget at glæde sig over. Nissan Ariya er en kraftfuld crossover bil, som med dens e-4ORCE teknolog dobbelte motorer, sammen giver den perfekte og powerfulde bil, der kan bruges til forskellige formål og køreforhold.

De mange fordele ved den nye Nissan Ariya

E4ORCE er et banebrydende kontrolsystem, som anvendes til firehjulstræk. Med dobbelte elektriske motorer, kan der både forventes stabilitet, kvalitet og masser af smidighed ved den nye Nissan Ariya. Med den smarte e4ORCE, kan du nyde fuld kontrol og fantastiske køreoplevelse ved denne brillante firehjulstrækker. Præcis manøvre sker ved at flytte bilens power, fra forhjul til baghjul.

Kontrol i vind og vejr

Sikkerheden er helt i top på denne nye Nissan Ariya hvilket også betyder, at bilen er enormt robust i forhold til forskellige vind- og vejrforhold. Det betyder således, at du kan føle masser af selvsikkerhed, når du kører på glatte overflader, is eller sne. Takket være e4ORCE teknologien, er der nemlig enormt avancerede bremse teknologi, som både overvåger samt styrer hjulene enkeltvis. Med e4ORCE teknologien sørges der nemlig for en 50-50 fordeling, hvilket giver forbløffende manøvrering.

Find en kørestilling der passer

Nissan Ariya kommer med et hav af spændende features, herunder kørestillinger som bare gør det endnu sjovere at køre i bilen. Vælg f.eks. sports-indstillingen, sne eller eco. Disse indstillinger gør, at bilen tilpasses efter vind og vejr og naturligvis dine behov.

Mere om Nissan Ariya

Denne Nissan model har mellem 218-394 HK og en hastighed på 0-100 km/5 5.1-7.6 sek. Rækkevidden for bilen, er på 340-500 km (WLTP) og der er tilmed mulighed for at have anhængervægt (op til 1500kg) Derudover findes der to batteri muligheder til bilen(63/87 kwh). Bilen kan fås med én motor eller to motorer.

Rummelig bil med masser af muligheder

Indretningsmæssigt er bilen flot designet og der er masser af plads. Sæderne er naturligvis eldrevne og der er godt med plads på bagsæderne. Derudover er der både USB-C udtag og et godt klimaanlæg.

Køb eller lej din nye Nissan Ariya

Den nye Nissan fås fra 402.000kr, men kan også leases hvis det er at foretrække. Hos Autohuset-vestergaard.dk, kan du få fingrene i den funktionelle bil uanset om du ønsker at leje eller købe. Tilhørende kan du tegne et Clever Unlimited abonnement i forhold til opladningsmuligheder. Dette abonnement giver et hav af fordele, så du kan lade bilen både derhjemme og andre steder.

Hvorfor vælge en eldrevet Nissan Ariya?

Elbiler er uden tvivl fremtidens biler og de boomer lige nu. Mange lande og bilproducenter har klare mål om at gøre sit for at gøre elbilerne de dominerende på markedet. Elbilerne er mere miljøvenlige, og de kan også være billigere i brændstof, alt efter elprisen. Hvis du vil vide mere om den Nissan Ariya og alle de mange fordele, så kan du via linket i første afsnit gøre dig klogere på denne spændende og innovative bil.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.