Annoncørbetalt indhold

Ny søvntendens i Østjylland: Tunge dyner hitter op til julesalg

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er blevet moderne at prioritere en god nats søvn, og det kan m. an mærke hos webshoppen anew sleep, der sælger tyngdedyner, der er særligt populære i Østjylland op mod julesalget.

Julen nærmer sig, og det betyder, at sæsonen for julegaveindkøb er startet. Med både Black Friday og julesalget lige om hjørnet, er det årlige gaverace indledt, og en af de ting, der særligt hitter i Østjylland er tyngdedyner fra søvnbrandet, anew sleep.

Tyngedyner er dyner med vægt i, som stammer fra bittesmå glaskugler indeni dynen. Kuglerne giver dynen en vægt på mellem 5 og 13 kilo, som varierer alt efter, hvor meget forbrugeren selv vejer.

Formålet med tunge vægtdyner er, at reducere kroppens stresshormoner og sikre en bedre nattesøvn, hvilke rigtig mange i virkeligheden kan have gavn af.

Hver anden dansker har søvnbesvær

Det er nemlig sådan, at knap hver anden danske voksen døjer med søvnbesvær, og det er et problem, når en tredjedel af menneskers liv går med at sove og er omdrejningspunktet for et godt mentalt og fysisk helbred.

Med en tyngdedyne over kroppen, slapper kroppen af, fordi den opnår samme følelse, som hvis man får et kram, og det gør både, at kroppen hurtigere falder til ro, men også reducerer symptomer på både stress, angst og depression.

Dynen er naturligvis ikke en mirakelkur, der klarer det hele selv, men det er et godt værktøj, der kan bidrage til, at opnå en bedre nattesøvn - ligeså vel som at fjerne fx mobil- og computerskærme fra soveværelset er det.

Ligner en normal dyne

Og I Østjylland er introduktionen af tyngdedynerne fra anew sleep altså blevet taget godt i mod. Således bliver hver femte dyne, der sendes fra anew sleeps lager, sendt mod Østjylland. Det viser tal fra webshoppens salgsopgørelse.

Tidligere har tyngdyner været upraktiske og larmende, fordi kuglerne i dynerne har været store og raslede, når man bevægede sig. Men med de nye dynerne fra anew sleep, ligner og lyder dynen som en helt normal dyne. Den eneste forskel er, at dynen naturligvis føles markant tungere, end hvad man er vant til.

Det danske søvnbrand har i produktionen af dynen haft stort fokus på at producere en dyne som et lækkert livsstilsprodukt med et skandinavisk udtryk.

Hvor mange dyner, der samlet set kommer til at ligge under juletræerne i det østjyske i år er uvist, men det er ikke usandsynligt, at det er en god sjat.

Du kan læse mere om dynen på anewsleep.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.