Annoncørbetalt indhold

Overvejer du at investere i en flagstang? Læs om de forskellige typer lige her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når det kommer til en flagstang i haven, er det noget, som mange danskere nyder synet af i deres private haver. Det betyder også, at der i dag findes en lang række af forskellige modeller på markedet, som du skal overveje, inden du udvælger den rette for dig.

Lige her kan du læse mere om, hvilke forskellige typer der findes, og hvad der kan være de vigtigste fordele. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge den, som du går og drømmer om hjemme i haven.

En glasfiberflagstang

Er du på jagt efter en glasfiberflagstang, er der god grund til at vælge denne type. Det stærke materiale gør, at din glasfiberflagstang kan klare vind og vejr, og så er den nem at montere. Når du vælger en glasfiberflagstang, får du en næsten vedligeholdelsesfri flagstang, der dog bør rengøres én gang årligt. Her kan du vaske den ned med klorinvand for at fjerne alger og snavs, hvis der er behov for en grundig rengøring.

For at beskytte din glasfiberflagstang bedst muligt kan du vælge at anvende bilshampoo med bilvoks til sidst for et beskyttende lag, der ligeledes giver en blank overflade.

En klassisk træflagstang

Hvis du er vild med de gamle traditioner, er en hvid flagstang i træ det helt rigtige valg. Her får du malede flader, og den store fordel er, at der er tale om et naturprodukt i form af træ. Det betyder dog også, at der med tiden vil komme revner på grund af vejret, og så er du nødsaget til at værne lidt ekstra om vedligeholdelse. Det kræver en god omgang maling hvert år.

Farveløs flagstang i træ

Vil du selv stå for malerarbejdet, kan du også vælge en farveløs flagstang i træ. Her får du alt det, du skal bruge til din flagstang, og hvor den røde knop, line og lineholder typisk følger med, men hvor selve flagstangen ikke har nogen farve. Det kan være en god mulighed, hvis du drømmer om en flagstang i en anden farve, eller hvis du bare gerne helt selv vil bestemme.

Overvej, hvor flagstangen kommer op

Når du skal sætte din nye flagstang op, er det vigtigt, at du nøje overvejer dens placering. Her skal du ikke kun tage højde for dine naboer men også forskellige vejrforhold, og her drejer det sig i høj grad om, hvor vinden typisk kommer fra. Ved at vælge et mere roligt sted til din flagstang vil den automatisk være bedre beskyttet, når der kommer stormvejr, og på den måde vil den også tage mindre skade af hårdt vejr.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.