Annoncørbetalt indhold

Padel tennis har taget Danmark med storm

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Padel tennis er den nye sportsgren, der har haft stor fremgang i Danmark over meget kort tid. Sportsgrenen byder på masser af motion og sjov, og er nem at komme i gang med, selv hvis du ikke har stor erfaring med tennis. Så hvis du er på udkig efter en ny sport at dyrke i det nye år, er det måske på tide at stifte bekendtskab med padel tennis.


Hvad er padel tennis?

Selvom sporten hurtigt har vokset i popularitet, kan det sagtens være, at det er første gang, du hører om den. Men padel tennis er værd at blive klogere på, for der er en god grund til, at det hurtigt er blevet så populært i Danmark - det er nemlig enormt sjovt at spille.

Helt kort fortalt, er padel tennis en sport, der lidt kan beskrives som en blanding af almindelig tennis og squash. Det betyder altså, at du befinder dig på en bane omgivet af vægge ligesom med squash. Sporten kan dyrkes både indendørs og udendørs, og det betyder altså, at det ikke er en hobby, som du er nødt til at tage en pause fra om vinteren.

Når du spiller padel tennis, må bolden gerne ramme væggene omkring banen - på begge banehalvdele - så længe den har ramt jorden en gang først. Det betyder altså, at du har langt flere muligheder for at variere spillestilen og gøre det sværere for din modstander at forudse, hvad du vil gøre. Spillet er derfor langt fra kedeligt.


Gør padel tennis til din nye hobby

Et årsskifte er en oplagt anledning til at komme i gang med nye, gode vaner. Mange af os vil gerne blive bedre til at dyrke mere motion, og det er heldigvis et nemt mål at opnå, hvis man finder en sjov hobby, hvor motionen kommer helt af sig selv.

Padel tennis er helt sikkert værd at prøve af - også selvom du hverken er erfaren med at spille tennis eller squash. Padel tennis er nemlig lettere og hurtigere at lære end andre ketcher sportsgrene, og du kommer derfor hurtigere ind i et flow og en rytme, der gør spillet så sjovt at spille.

En anden stor fordel ved padel tennis, der gør det nemt at komme hurtigt ind i, er, at du ikke har brug for særlig meget udstyr. Du behøver altså ikke at frygte, at du skal ude og bruge en masse penge på sportsudstyr til en sport, som du ikke er sikker på, at du kommer til at kunne lide. Du kan finde et godt padel bat til en god pris og herudover har du stort set kun brug for noget træningstøj og –sko, som du nemt kan bevæge dig i. Så er du allerede godt på vej til at have fået dig en ny, sjov og sund hobby.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.