Annoncørbetalt indhold

Plexiglasplader til mange formål

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Robust dekorativt plexiglas

Plexiglasplader har mange forskellige anvendelser. Pladerne kan for eksempel bruges om erstatning for glas, da de vejer meget mindre, men samtidig har gode egenskaber som robusthed og høj slagstyrke. Plexiglasplader er desuden meget dekorative og kan bruges til et væld af kreative projekter.Stort udvalg af forskellige slags plexiglasplader

Plexiglas er også kendt under navnet akryl – uanset hvad man kalder det, så er plexiglasplader utroligt brugbare og kan bruges som erstatning for glas i mange sammenhænge. Plexiglasplader er fremstillet af PMMA, og det er et materiale som kan holde til lidt af hvert, men som samtidig er meget let, og derfor egner sig til mange ting. Vi forhandler et meget stort udvalg af forskellige slags plexiglasplader. Du kan finde plexiglasplader med forskellige slags overflader som for eksempel akryl spejl eller med noprede eller strukturerede overflader som ’satinice’ som giver et frosted look, og kan skabe et interessant udtryk hvor end den skal bruges.Plexiglas kan klare mange forskellige opgaver

Med plexiglasplader har du mange muligheder til dine projekter. Plexiglaspladerne er UV-stabile og er modstandsdygtigt over for det danske vejr. Plexiglasplader er ideelle til at bruge i stedet for glas, og der gives garanti mod gulning. De transparente plexiglasplader har 92% lysgennemgang, og kan derfor med fordel bruges til steder hvor der skal lukkes meget lys ind. Desuden har vi et stort udvalg af plexiglasplader i forskellige, flotte farver. Disse flotte plexiglasplader i forskellige farver kan for eksempel bruges til kunstinstallationer eller til andre kunstneriske projekter. Her kan de forskellige overflader og strukturer også hjælpe til at give et helt specielt udtryk. Der er 5 flotte, fluorescerende farver at vælge imellem; gul, orange, pink, blå og grøn, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan bruge dem til. Ud over vores plexiglasplader, så har også et stort udvalg af andre plastplader i forskellige materialer. Du kan for eksempel finde PC-plader i polycarbonat, som kan fås i mange forskellige længder og størrelser.Vær kreativ med plexiglasplader

Hvis du leder efter et sjovt og kreativt projekt, som du kan bruge tid på sammen med børnene, så kan du med fordel prøve vores udvalg af sjove plexiglasskåle, som man selv kan lave. De flotte og brugbare FANZY skåle er en sjov måde at være kreativ på, samtidig med at man får et flot produkt ud af det. Vi forhandler skårne plader, og det eneste I skal gøre, er at varme pladerne i ovnen og derefter forme jeres helt egen smukke skål. Følg guiden i brugsanvisningen, og lav en flot skål til for eksempel at give i gave.

Vi sælger vores plexiglasplader på mål, og vi skærer dem gerne til i den størrelse, som du har brug for.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.