Annoncørbetalt indhold

Sådan får du mere minimalistisk design i dit liv

Dette er sponsoreret indhold

Skandinavien er blandt andet kendt for smukt, minimalistisk design. Dette er en stil, som mange mennesker stræber efter, men det kan være svært rent faktisk at komme i mål. I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du finder frem til din helt egen minimalistiske stil.

Et minimalistisk ur er en god start

Hvis vi snakker tøjstil, er det altid godt med nogle minimalistiske detaljer. Her er ure i den grad et godt valg. Med et ur kombinerer du nemlig en praktisk funktion med et smykke. Ure er elegante, men de giver dig også mulighed for at holde øje med klokken til hver en tid.

Skal du finde et ur, der passer ind i din minimalistiske stil, er det naturligvis ikke ligegyldigt, hvilket ur du får fingrene i. Hvis du gerne vil købe et mere elegant ur, kan det for eksempel være oplagt at vælge en smallere rem. Dog kommer den rette udformning i høj grad an på resten af din stil. Derfor er det bare om at prøve dig frem med forskellige materialer og former.

Find det helt rigtige mærke

Hvis du vil gøre det lettere for dig selv at opnå en minimalistisk stil, er det en god idé at finde de helt rigtige mærker. Har du først fundet et mærke med den rette stil, vil du sandsynligvis lægge mærke til, at der findes mange produkter i deres kollektioner, som falder lige i din smag.

Når det gælder ure, kan der for eksempel være tale om et Skagen ur. Skagen er nemlig mestre inden for den tidløse og minimalistiske stil. I Skagen ure finder du elegante ure til både kvinder og mænd. På trods af det gode håndværk og fine design, sælges urene til overkommelige priser. Dermed er der ingen der siger, at den minimalistiske stil nødvendigvis skal være overdrevet dyr.

Den helt rigtige beklædning

Hvis du skal dyrke den minimalistiske stil i din hverdag, er det klart, at du også skal finde det helt rigtige tøj. Når der er tale om minimalisme, er det en god idé at tænke kvalitet over kvantitet. Her kan det nemlig være bedre at have nogle få items, som passer dig rigtig godt, fremfor at have meget tøj, som i virkeligheden ikke falder i din smag.

Hvis du for alvor skal fremhæve det skandinaviske look, kan lyse farver være en stor hjælp. Dog er der ingen, der siger, at du kun skal købe tøj i en bestemt nuance. Ved at lege med din stil vil du uden tvivl blive klogere på, hvad du bedst kan lide.

Boligen er essentiel

Skal du køre den minimalistiske stil hjem, er det oplagt, at dette også skal gælde for indretningen i din bolig. Ligesom med tøjet er det en god idé at fokusere på kvalitet over kvantitet, når du køber møbler. Heldigvis har vi et væld af fantastiske møbeldesignere i Danmark. Derfor er det ikke svært at finde møbler, der passer perfekt til din minimalistiske bolig.

Find inspiration i blade og magasiner

Det kan være svært at sætte fingeren på, hvad der præcis betegner den skandinaviske, minimalistiske stil. Derfor kan det være en god idé at finde inspiration i blade og magasiner. Der er nemlig ingen grund til, at du skal gå ud at opfinde den dybe tallerken for at opnå den stil, som du ønsker.

Følger du med i magasinerne, kan du kopiere de ting, som du godt kan lide. Lader du disse genstande spille sammen med det, som du allerede ejer, kan du skabe din egen unikke, minimalistiske stil. Husk på at du til hver en tid kan bygge videre på din stil – der er ingen grund til at skynde dig!

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.