Annoncørbetalt indhold

Skab gode minder med leg og læring

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ture og oplevelser er en oplagt måde at skabe minder for livet. Heldigvis er det ikke ensbetydende med, at man skal tage den lange vej sydpå. Danmark er rig på attraktioner, underholdning og aktiviteter, som kan være med til at sætte kvalitetstid i centrum.


På trods af at sommerferien efterhånden har nået sin ende, er det gode vejr og varmere temperaturer stadig med os. Hverdagens berømte hamsterhjul kører så småt igen og set i lyset af ferie, kan der netop være behov for, at weekenden reserveres til hyggelige stunder. Således kan der endnu dvæles lidt ved feriestemningen inden hverdagen for alvor går sin gang.


Tag på tur til Verdenskortet

En oplagt mulighed for hyggelige stunder med familien er at tage et smut forbi Verdenskortet i Hobro. I midten af Jylland finder du nemlig et udendørs verdenskort. Kortet tager form af vand, sten og græs, hvilket giver mulighed for at gå på opdagelse blandt lande og kontinenter. Her er både plads til børn, voksne og barnlige sjæle.


Verdenskortet er for den lille eventyrer, der ønsker at udforske verdens muligheder, geografi og kulturer. Er du turist i Hobro, kan du gå på oplevelse på Verdenskortet og få et indblik i de enkelte kontinenter, mens I hopper rundt på kortet. Det er en helt særlig attraktion, der indbyder til sjov, leg og læring.


Kortet der blev til ved et tilfælde 

Det var i sin tid ikke planlagt, at marken i Hobro skulle udvikle sig til en dansk attraktion og verdenskort. Men da vinteren et år var på tilbagegang, og der skulle afvandes dukkede en sten op, som lignede Jylland. Det gav anledning til at skabe sit eget verdenskort, der gennem årene har tage form som Verdenskortet.


Meget mere end et verdenskort

Verdenskortet er sidenhen blevet til meget mere end blot et kort. Verdenskortet har udviklet sig til en attraktion og populær destination for nysgerrige danskere og turister. Omkring Verdenskortet er ligeledes blevet dannet en park med hyggelige udendørs aktiviteter i fokus. Her finder I alt fra minigolf, klappegeder, hoppeborge og både. Der er oplevelser for alle både til lands, til vands og i luften.


Få hele verden som legeplads

Kig forbi verdenskortet en af de kommende weekender og få kvalitetstid med dine nærmeste med hyggelige og lærerige aktiviteter. Her er altså grobund for minder og gode stunder med hele familien.


Ønsker du ikke kun at invitere de nærmeste familie med, men afholde et helt arrangement, udbyder Verdenskortet også lokaler til selskab og fest. Lokalerne kan bookes til diverse arrangementer, som eksempelvis fødselsdage, konfirmationer, barnedåb og meget mere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.