Annoncørbetalt indhold

Stueindretning for første gang

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du flytter ud for første gang eller ikke har indrettet i længere årrække, så kan det godt være meget svært at finde ud af hvordan stuen skal indrettes. I denne artikel har vi kort forklaret hvilke overpunkter man skal huske når man skal indrette sin stue for første gang. Her kan du få 10 tips til at indrette stuen.

  • Hvilket behov skal stuen opfylde?

Hvis du er en lidt mere introvert person, som godt kan lide af bruge det meste af tiden hjemme i stuen, så kan det være en god idé at sætte ekstra fokus på behov og smag.

Hvis du derimod bruger det meste af din fritid ude på enten arbejde, venner og familier, så er der måske ikke en stor grund til, at du skal investere et større beløb til indretning, hvis det ikke bruges.

Stuen er ofte et sted for afslapning enten alene eller sammen med ens kære og hygge sig. Hvis du gerne vil se en masse Netflix og TV, så kunne det være at en ekstra god sofa kunne opfylde dine behov. Hvis du derimod planlægger en masse hyggeaftener og besøg, så kunne det være en ekstra god idé at bruge lidt ekstra på et godt bord og stole.

Nogle mennesker elsker at kunne fordybe sig i musikken eller film og derfor kunne det være, at nogle gode højtalere og et mørklægningsgardin kunne klare denne sag. På den måde indretter man stuen efter ens personlighed og behov fremfor, at tilpasse individet til stuen.

  • Hvad tillader budgettet?

Når du ved hvad du skal bruge, så er spørgsmålet mere hvordan din økonomi ser ud og om den kan tillade sig at dække dine behov. Hvis du på forhånd ved, at pengepungen ikke rækker langt, så skal du begynde at prioritere om hvilke behov du mest vil have dækket. Hvis du fx kun har 3.000 kr. til indretning, så ville det måske ikke være en god idé at købe gardiner til 1.800 kr., da man her vil forringe kvaliteten af fx sofaen, bordet og lignende.

Kig især på dit rådighedsbeløb måned for måned, så du kan udregne hvornår og hvad du kan anskaffe dig over den næste periode. Man behøver nemlig ikke at købe alt til stuen på en gang.

  • Hvordan skal stuen indrettes?

Når du har fundet dine drømme møbler og du ved, at de kan betales for, er du endeligt klar til indretningen. Indretningen kan være ret svær og uoverskueligt, hvis det ikke er noget man gør ofte. Noget af det første du kan tænke på er hvordan du vil bruge stuen. F.eks. kunne det være en god idé at indrette stuen så det er nemt at gå fra køkken til spisebordet, så man nemt og hurtigt kan spise aftensmad uden at være klemt.

Derudover kan du også begynde at tænke solen ind. Hvis du regner med at se en masse TV mellem 11:00-14:00, så ville det være ærgerligt, hvis solen lyste direkte ind på skærmen i denne tidsperiode. Hvis du ikke er så god til øst og vest, så kan du vælge at sidde i stuen en hel dag og se hvordan solen bevæger sig inde i lejligheden.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.