Annoncørbetalt indhold

Tid til et lån? Dette skal du være opmærksom på

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der kan være forskellige tidspunkter i livet, hvor man kan få brug for at optage et lån. Der findes i dag et hav af muligheder inden for lån, blandt andet både forbrugslån, kviklån og kassekredit. Selvom du også kan optage et lån hos din bank, findes der i dag lige så mange forskellige online låneudbydere med hver deres tilbud og krav. Med alle disse muligheder kan det også være ekstra svært at finde ud af, hvad du skal være særligt opmærksom på inden du optager et lån hos en låneudbyder.

Indhent flere forskellige lånetilbud 

Noget af det vigtigste du skal huske før du optager et lån er at sammenligne lånetilbud fra forskellige udbydere. Det kan nemlig være med til at give dig overblik over hvilke beløb du kan låne, og hvor meget du kan forvente at betale tilbage. Ved at sammenligne, har du også større chance for at opnå en besparelse ved at finde den billigste låneudbyder, frem for at vælge den første du finder.

Der er mange websteder der hjælper dig med at sammenligne lånetilbud, og du kan blandt andet benytte websitet Superkredit, hvor forskellige lånemuligheder bliver indhentet, så du præsenteres for rentesatser, gebyrer, vilkår mm. De fleste af disse websites viser dig også hvor mange der har valgt hver låneudbyder, og hvor gode anmeldelser de har fået fra andre. Det kan give dig en større sikkerhed når du skal vælge din låneudbyder, så du ikke ender op med et lån som ikke passer til dig eller din økonomi.

Lånets løbetid, renter og gebyrer

Selvom det er vigtigt at være sikker på at du låner penge fra en troværdig udbyder, er det også en god idé at du har styr på lånets løbetid, og hvilke renter samt gebyrer der påløber det lånte beløb. Som regel kan du prøve at gå efter de lån, der har en lav rente og en passende løbetid, så du ikke skal afdrage med mere end din økonomi kan bære. Løbetiden er den periode det vil tage at betale lånet tilbage, og det er nogle gange muligt selv at bestemme hvor lang den skal være, så det passer bedst muligt til din situation.

Nogle lån kan også omfatte ekstra omkostninger, og endda gebyrer, hvilket kan være en grim overraskelse, hvis man ikke var klar over at det fulgte med i lånet. Du skal derfor holde øje med lånets betingelser, og om der kan være nogen skjulte omkostninger som for eksempel et startgebyr.

Få styr regler og vilkår inden du låner

Inden du optager et lån kan det også være en god ide at undersøge de forskellige regler og vilkår for, at du overhovedet kan få lov til at optage et lån. Et af de typiske krav fra låneudbydere er, at du skal være fyldt minimum 18 år for at kunne optage et lån. Du skal også næsten altid kunne oplyse en dansk folkeregisteradresse for at kunne ansøge om et lån, hvor udbyderen oftest også vil lave en kreditvurdering.

Finder man et lån som passer til ens behov, kan man ansøge med NemID, så udbyderen er sikker på, hvem der optager lånet. Så snart man har underskrevet, er lånekontrakten bindende. Ved f.eks. forbrugslån har du dog de normale 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag hvor aftalen er indgået. Så har du været for hurtigt ude og fejlagtigt optaget et lån som kunne have været billigere, kan du i nogle tilfælde fortryde dette og ophæve låneaftalen. Dette er værd at skrive sig bag øret, hvis du ikke har været helt opmærksom på de forskellige betingelser og regler.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.