Annoncørbetalt indhold

Tre gode råd til at bevare gnisten et parforhold

Dette indeholder sponsoreret indhold

Nogle gange kan man risikere at komme lidt på afveje i et forhold. Særligt, hvis I har været sammen i længere tid, kan det hurtigt gå hen og blive opvask og vasketøj. Derfor er det vigtigt, at I selv gør en indsats for at holde ild i flammen. Tillid, respekt og god kommunikation er nogle af de hovedingredienser til et sundt forhold. Her er tre bud på, hvordan dig og din bedre halvdel kan arbejde på jeres forhold.

1. Ikke gå ned på forkælelse

Forkælelse er et af de kærlighedssprog, som viser et godt parforhold. Når I forkæler, viser I, at I tænker på hinanden og gør en indsats for at gøre den anden glad. Det er en rigtig god måde at få den anden til at føle sig bemærket og elsket. Hos Lovebuddy.dk kan du både finde inspiration og legetøj, der kan pifte jeres forhold lidt op. Find anmeldelser, datingsider og romantiske oplevelser, som kan inspirere jeres parforhold. Sæt tid af til hinanden, hvor I lige forventningsafstemmer. Derefter kan i med fordel udforske hjemmesiden og sammen blive klogere på, hvilke forbedringer og nye tiltag jeres forhold har brug for. Husk, at forkælelse ikke nødvendigvis er materielt, men kan ligeså vel være at brug tid sammen.

2. Kvalitetstid

For at det hele ikke skal gå op i hverdag og bleskift, er der brug for kvalitetstid sammen. Det er tit her, det går galt for mange i et forhold, Hverdagens travlhed gør, at nogle kan komme til at glemme at bruge tid sammen. Derfor bør I aftale, hvad I egentlig godt kan lide at lave sammen. Sæt jer ned og skriv det ned. Hvad var det nu i starten, der gjorde, at I fandt hinanden interessante? Hvis I mødte hinanden på et dansested, kunne det måske være oplagt at starte til noget dans sammen? Hvis I begge interesserer jer for vin, kan I begynde til vinsmagning sammen. På den måde plejer I jeres forhold, samtidig med at I har det sjovt. Det kan også være, at I aftaler, at I hver anden torsdag skal ud og spise sammen. Mulighederne er mange, det vigtigste er bare, at I sætter tid af til hinanden i jeres kalender.

3. Tillid og kommunikation som grundsten

De fleste ved, at tillid og kommunikation er alfa og omega. Det er faktisk grundstenene i et sundt forhold. Hvis ikke I taler sammen, kan der komme mange misforståelser og unødvendige diskussioner. Dette er ikke ensbetydende med, at I skal starte til parterapi bare fordi, I har diskussioner i ny og næ. Det kan i første omgang løses meget simpelt ved, at I for eksempel aftaler at lave aftensmad sammen engang imellem. Dette vil automatisk give anledning til, at I taler sammen i køkkenet, mens maden bliver tilberedt. I vil begge føle jer bemærket og forstået. Samtidig kan I eksperimentere med madlavningen og hygge jer om det.

Denne artikel er sponsoreret af Lovebuddy.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.