x
Annonce
Aarhus

Åbne sightseeing-busser på vej til Aarhus

Sightseeing bus.

Tiden er moden til egentlige sightseeing-busser i Aarhus, mener busselskabet Abildskou, der 1. juni indsætter tre åbne dobbeltdækkere på en rute i Smilets By.

AARHUS: Du kender dem fra andre europæiske metropoler som London, Paris og Barcelona.

Og efter et kuldsejlet forsøg for seks år siden, vender de røde sightseeing-busser nu tilbage til Aarhus, hvor det fra 1. juni bliver muligt at hoppe på tre af slagsen og lade sig fragte rundt i byen på en times rundtur.

Det skriver finans.dk.

Det er busselskabet Abildskou, der mener, at Aarhus' udvikling gennem de seneste år kalder på at genindføre sightseeing-busserne.

- Ligesom alle andre storbyer skal Aarhus også have turistbusser, siger administrerende direktør Jess Abildskou til finans.dk

Busselskabet er i øjeblikket ved at ansætte chauffører og sælgere til busserne, der får startsted på Park Allé. Derefter går den timelange rundtur blandt andet forbi kunstmuseet Aros, Marselisborg Slot og Den Gamle By.

Det er blandt andet den voksende krydstogtturisme, der har givet Abildskou blod på tanden. Alene i 2017 ventes omkring 90.000 krydstogtturister at gæste Aarhus.

- Aarhus er mere klar til turistbusser nu. Byen har været igennem en fantastisk udvikling, siger Jess Abildskou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Øllet kunne alligevel blive billigere: Lørdag er de gyldne dråber gratis på Aarhus-værtshus

Annonce