Annonce
Aarhus

Åbne sightseeing-busser på vej til Aarhus

Sightseeing bus.

Tiden er moden til egentlige sightseeing-busser i Aarhus, mener busselskabet Abildskou, der 1. juni indsætter tre åbne dobbeltdækkere på en rute i Smilets By.

Annonce

AARHUS: Du kender dem fra andre europæiske metropoler som London, Paris og Barcelona.

Og efter et kuldsejlet forsøg for seks år siden, vender de røde sightseeing-busser nu tilbage til Aarhus, hvor det fra 1. juni bliver muligt at hoppe på tre af slagsen og lade sig fragte rundt i byen på en times rundtur.

Det skriver finans.dk.

Det er busselskabet Abildskou, der mener, at Aarhus' udvikling gennem de seneste år kalder på at genindføre sightseeing-busserne.

- Ligesom alle andre storbyer skal Aarhus også have turistbusser, siger administrerende direktør Jess Abildskou til finans.dk

Busselskabet er i øjeblikket ved at ansætte chauffører og sælgere til busserne, der får startsted på Park Allé. Derefter går den timelange rundtur blandt andet forbi kunstmuseet Aros, Marselisborg Slot og Den Gamle By.

Det er blandt andet den voksende krydstogtturisme, der har givet Abildskou blod på tanden. Alene i 2017 ventes omkring 90.000 krydstogtturister at gæste Aarhus.

- Aarhus er mere klar til turistbusser nu. Byen har været igennem en fantastisk udvikling, siger Jess Abildskou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce