Annonce
Aarhus

Åhavevej trænger til en kærlig hånd: Vejarbejde sender bilister ud på omvej

Et vejarbejde på Åhavevej betyder, at bilisterne må forvente ekstra køretid. Foto: Henrik Lund
En ny vej til shuttlebus-pladsen ved den kommende festivalplads i Eskelund bliver den næste måned brugt som omkørsel for bilisterne på Åhavevej.
Annonce

AARHUS: Bilister, der kører ad Åhavevej i retning ud ad Aarhus, skal den kommende måned ud på en mindre omkørsel på grund af vejarbejde og ifølge Teknik og Miljø i Aarhus Kommune må der forventes ekstra køretid.

Vejarbejdet, der begyndte mandag 29. juni og løber frem til 31. juli, er nødvendigt, fordi der på en kortere strækning af Åhavevej er sætningsskader, der skal udbedres.


Vejarbejdet på Åhavevej har været indtænkt i Eskelund-projektet fra starten af. Vi har netop anlagt den nye vej til shuttlebus-pladsen, som vi under vejarbejdet kan bruge som midlertidig kørevej. På den måde undgår vi at lukke en af Aarhus’ store indfaldsveje

Bjarke Lindgaard Jensen, ingeniør, Teknik og Miljø


I forbindelse med vejarbejdet bliver vestgående trafikanter ledt ind i et spor og over på en ny vej nord for Åhavevej. Vejen er etableret som en del af udviklingen af Eskelunden, der bliver Aarhus’ nye natur-og eventområde og skal på sigt fungere som indgang til shuttlebus-pladsen.

- Vejarbejdet på Åhavevej har været indtænkt i Eskelund-projektet fra starten af. Vi har netop anlagt den nye vej til shuttlebus-pladsen, som vi under vejarbejdet kan bruge som midlertidig kørevej. På den måde undgår vi at lukke en af Aarhus’ store indfaldsveje, siger Bjarke Lindgaard Jensen, ingeniør, Teknik og Miljø.

Illustration: Teknik og Miljø

I området omkring vejarbejdet vil der være en hastighedsbegrænsning på 50 km/t for både vestgående og østgående trafikanter. Vejarbejdet finder sted ugerne 27-31, hvor der på grund af ferie generelt er mindre trafik på vejene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Krav om afklaring i omstridt sag: Familier med kræftramte børn er efterladt i usikkerhed

Aarhus

Se listen: Disse århusianske postnumre er hårdest ramt af coronaen

Østjylland

Adskillige anmeldelser om spøgelsesbilist på motorvejen: 21-årig anholdt i det forkerte spor

Annonce