Annonce
Aarhus

Årelang tradition aflyst: Julemandens ankomst droppes i Aarhus

Julemandens parade kan ikke blive gennemført i år på grund af corona. Arkivfoto: Axel Schütt
Den traditionsrige juleparade bliver ikke gennemført i år på grund af corona.

AARHUS: Juleparaden kommer ikke til Aarhus i år.

På grund af coronasituationen har Aarhus City Forening set sig nødsaget til at aflyse julemandens ankomst til Dokk1 og hans efterfølgende parade gennem byen 13. november.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Annonce

Gennem de seneste mange år er julen blevet skudt i gang med den store parade, hvor julemanden bliver modtaget ved havnekanten og efterfølgende kører gennem byen til stor glæde for både store og små.

Arrangementet plejer normalt at samle flere tusinde i bybilledet og derfor har Aarhus City Forening været nødt til at aflyse.

- Vi er naturligvis rigtig kede af, at vi ikke kan ringe julen ind i Smilets By, sådan som vi plejer og har gjort det i op mod 30 år, men det er klart, at vi i disse coronatider skal være meget forsigtige og undgå større forsamlinger i byrummet, og derfor kan det på ingen måder forsvares at gennemføre vores traditionsrige juleparade, der som bekendt plejer at samle mange tusinde publikummer, udtaler direktør for Aarhus City Forening Claus Bech.

- Som erstatning for juleparaden vil vi i stedet arrangere nogle mindre juleaktiviteter flere steder rundt i byen efter myndighedernes gældende regler og retningslinjer. Og mon ikke også julemanden dukker uanmeldt op rundt i byen i løbet af juleperioden, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Aarhus

Undrer du dig også? Hvorfor er der blå plastre på havneskulptur?

Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Annonce