Annonce
Aarhus

Årelang tradition aflyst: Julemandens ankomst droppes i Aarhus

Julemandens parade kan ikke blive gennemført i år på grund af corona. Arkivfoto: Axel Schütt
Den traditionsrige juleparade bliver ikke gennemført i år på grund af corona.
Annonce

AARHUS: Juleparaden kommer ikke til Aarhus i år.

På grund af coronasituationen har Aarhus City Forening set sig nødsaget til at aflyse julemandens ankomst til Dokk1 og hans efterfølgende parade gennem byen 13. november.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Gennem de seneste mange år er julen blevet skudt i gang med den store parade, hvor julemanden bliver modtaget ved havnekanten og efterfølgende kører gennem byen til stor glæde for både store og små.

Arrangementet plejer normalt at samle flere tusinde i bybilledet og derfor har Aarhus City Forening været nødt til at aflyse.

- Vi er naturligvis rigtig kede af, at vi ikke kan ringe julen ind i Smilets By, sådan som vi plejer og har gjort det i op mod 30 år, men det er klart, at vi i disse coronatider skal være meget forsigtige og undgå større forsamlinger i byrummet, og derfor kan det på ingen måder forsvares at gennemføre vores traditionsrige juleparade, der som bekendt plejer at samle mange tusinde publikummer, udtaler direktør for Aarhus City Forening Claus Bech.

- Som erstatning for juleparaden vil vi i stedet arrangere nogle mindre juleaktiviteter flere steder rundt i byen efter myndighedernes gældende regler og retningslinjer. Og mon ikke også julemanden dukker uanmeldt op rundt i byen i løbet af juleperioden, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ny festivalplads spirer frem i Aarhus

Danmark

Sæt fuld fart på bilforhandlingerne

AGF

Nicolai Poulsen: Viktor Fischer er en lille pige

Aarhus United

Aarhus United tænder advarselslamperne: Lukker, hvis de ikke finder to millioner

Annonce