Annonce
Aarhus

Årets boligboom: Se de dyreste villaer i Aarhus

<p>Ildervej 19, Højbjerg, der tæller 352 kvadratmeter, er blevet solgt til 16.200.000 kroner. Skådevillaen er årets hidtil dyreste, der er blevet solgt i Region Midtjylland. Foto: Lokalt Liebhaveri </p>

Et en enkelt hus fra Skanderborg har sneget sig ind på top 5 over de dyreste hushandler i Region Midtjylland. De fire andre ligger i Aarhus.

Listen over de dyreste villaer, der er blevet solgt i Region Midtjylland i år, toppes ikke uventet af en palævilla i Skåde. Pris: 16,2 millioner kroner.
Annonce
<p>Niels W. Gade Vej 1 lige ned til Strandvejen er solgt for 14 millioner kroner. Det er den næstdyreste villa solgt i Region Midtjylland i år. Sælger er murermester Hans Lorenzen, der byggede sig Aarhus? højeste højhus, HL Huset, hvor han i dag bor i penthouse-lejligheden. Foto: home Højbjerg</p>
Måske lidt mere uventet kommer et af regionens andre attraktive boligområder, Skanderborg, ind på en fjerdeplads på regionens top 5 over de højeste boligpriser i år.
Det er boligsiden Boliga, der har lavet listen, som samtidig afslører, at de midtjyske højdespringere mangler en del millioner for at nå op på det storkøbenhavnske niveau.
Således er et par villaer i Hellerup og Holte begge solgt til omkring 37 millioner kroner for henholdsvis et stort palæ i første række til Øresund og et i første række til Furesøen.
I starten af august bekræftede liebhaver-ejendomsmægleren Kristian Lützau dog overfor Boliga, at en 454 kvadratmeter stor ejendom på Taarbæk Strandvej i Klampenborg er solgt. Den officielle pris, der blev skrevet under på - men som endnu ikke er tinglyst - var på astronomiske 77,9 millioner kroner.
Men der er mange dyre villaer, som er solgt i det østjyske i løbet af 2016. I øvrigt er der fortsat gode, dyre villaer at hente i Aarhus. Alle eksklusive adresser er ikke solgt endnu. Således er Ved Stranden 135 - lige ned til vandet i Egå - til salg for 35 millioner kroner.

Her er listen over de fem dyreste villaer, der er solgt i Region Midtjylland i år:

5. Strandmarksvej 9, Risskov
315 kvadratmeter
Pris: 12.016.800 kr.
4. Søbyen 45, Skanderborg
281 kvadratmeter
Pris: 12.100.000 kr.
3. Sandbakken 9, Højbjerg
187 kvadratmeter
Pris: 12.400.000 kr.
2. Niels W. Gades Vej 1, Aarhus C
215 kvadratmeter
Pris: 14.000.000 kr.
1. Ildervej 19, Højbjerg
352 kvadratmeter
Pris: 16.200.000 kr.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce