Annonce
Sport

Årets oftest sejrende travhest er århusiansk

Leading Tile og Michael Lønborg ved en af årets foreløbig ni sejre på Jydsk Væddeløbsbane. Fredag er ekvipagen favorit til et tiende pletskud. Foto: Ole Hindby
Sejrsslugeren Leading Tile har skaffet Michael Lønborg mere end halvdelen staldens sejre i et særdeles succesfuldt 2020.
Annonce

HESTESPORT: Med 17 sejre i 60 starter på hjemmebanen i år er Michael Lønborg i gang med sin hidtil bedste sæson. Dette endda med bred margin. På landsplan er han p.t. noteret for 34 kuskesejre.

-Vi kan vist overhovedet ikke klage. Det har været meget positivt. Staldens heste har gået godt, og vi har fået investeret i nogle gode ungheste, siger Michael Lønborg og tilføjer:

-På kuskefronten har jeg også udviklet mig, og har været placeret i nogle af sæsonens større løb, så vi er meget tilfredse. Jeg ser meget frem mod 2021, som jeg også tror bliver et rigtig godt år.

Annonce

Succes avler succes

Anmodet om at analysere på baggrunden for den bemærkelsesværdige succes, siger træneren med daglig base ved Tebstrup syd for Skanderborg:

-Succesen beror nok i bund og grund på de træningsbaner, vi har fået opbygget på min gård, foruden at det fungerer rigtig godt med personalet, træningen og så videre. Hestene trives på gården, og så er det sådan i travsporten at succes avler succes.

Annonce

Ny topchance

Ni af årets sejre på Jydsk Væddeløbsbane er vundet med hesten Leading Tile som er den oftest sejrende travhest på landsplan med i alt 10 sejre idet hesten også har vundet i Skive.

I seneste start måtte Leading Tile og Michael Lønborg imidlertid nøjes med en andenplads, da hesten blev spurtbesejret efter at have skabt løbet.

-Leading Tile fik et hårdt løb senest og jeg synes hesten gjorde det godt, siger Michael Lønborg og melder om uændret god form på hesten.

-Det virker i hvert fald sådan. Umiddelbart skal det være en stor vinderchance, men det kommer også an på hvordan løbet bliver kørt, konstaterer Michael Lønborg.

I konsekvens af covid-19-restriktionerne må fredagens løb på Jydsk Væddeløbsbane inddeles i to afdelinger. Først køres fra kl. 15.45 syv løb med professionel deltagelse. Efter et ophold overtager amatørkuskene scenen med tre løb fra kl. 19.20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce