Annonce
AGF

Årets pokalfinale bliver jysk - men ikke på århusiansk græs

Den her skal en tur til Esbjerg, hvor finalen i årets pokalturnering skal spilles. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Årets pokalfinale skal spilles i Esbjerg, fortæller DBU nu i en pressemeddelelse.
Annonce

AARHUS: Der har det sidste stykke tid været en del snak om, hvorvidt årets pokalfinale skulle spilles i Aarhus, Brøndby eller Esbjerg. Det bliver i Esbjerg, fortæller DBU nu i en pressemeddelelse. Det skyldes blandt andet, at det nu ligger fast at finalen kommer til at stå mellem to jyske hold - og at AGF stadig er med i turneringen.

- Blue Water Arena er et moderne og intimt fodboldstadion, som i nyere tid har huset blandt andet Europa League gruppespils kampe og landskampe. Områderne omkring stadion giver ideelle muligheder for at skabe optimale rammer for fanzoner. Det sikrer, at fans fra de to finalehold kan få den bedst mulige optakt til den største enkeltstående kamp mellem to klubber i Danmark, og dermed skabe en sand fodboldfest. Vi glæder os til et forhåbentligt udsolgt stadion og en flot finale i Esbjerg, siger turneringschef i Divisionsforeningen, Peter Ebbesen.

Som sagt er AGF stadig med i pokalturneringen, hvor man skal spille semifinale mod AaB i Aalborg. I den anden semifinale tørner Sønderjyske og AC Horsens sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ministerens opråb til AGF og andre Superligaklubber: Planlæg som om alting bliver godt

Annonce