Annonce
AGF

Årets pokalfinale skal spilles i Aarhus

Ifølge avisens kilder så skal årets udgave af pokalturneringen spilles på Ceres Park. Foto: Henning Bagger
Årets udgave af pokalfinalen skal spilles på Ceres Park 13. maj. Det skriver DBU på sin hjemmeside.

FODBOLD: Hvis AGF formår at gå hele vejen til finalen, så får de hjemmebane på Ceres Park i årets udgave af pokalturneringen.

For andet år i træk skal pokalfinalen nemlig afvikles i Jylland. Flere stadioner har haft mulighed for at byde ind på de kommende tre finaler, og i år skal finalen altså spilles i Aarhus.

Det skrev  DBU torsdag eftermiddag på sin hjemmeside.

Fire byer havde søgt om at komme i betragtning. Det drejer sig om Esbjerg, Aarhus, Brøndby og København.

Det primære kriterie for ansøgningen har været, at der er plads til 15.000 tilskuere.

- Nu vides det jo af gode grunde endnu ikke, hvor mange fans det bliver muligt at have på lægterne, men vi glæder os til at invitere til finalefest og en af Danmarks største fodbolddage i ”Smilets By” Aarhus på Ceres Park, lyder det fra direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen.

Annonce

Drama og eventyr

DBUs administrerende direktør glæder sig også over, at finalen kommer til Aarhus.

- Sydbank Pokalen er dér, hvor drømmen lever. Det er dér, hvor små klubber har mulighed for at spille sig frem og møde de store klubber. Det er dér, hvor én kamp kan afgøre det hele. Det er drama, eventyr og en fantastisk del af fodboldens verden. Vi glæder os til finalen og til, at den skal spilles i Aarhus, hvor der altid er stor støtte til de store fodboldkampe, siger Jakob Jensen, adm. direktør i DBU.

AGF er stadigvæk med i årets udgave af turneringen og skal spille returopgør i kvartfinalen 11. marts, hvor de møder B93 på udebane. AGF vandt det første opgør 3-1 på Ceres Park.

Årets pokalfinale skal spilles 13. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

På mandag kan man igen købe billet til en AFG-kamp

Annonce