Annonce
Sport

Århus-assistent fortsætter som træner for U20-landsholdet

Simon Sørensen fortsætter som U-landstræner hos Dansk Håndbold Forbund. Foto: Ole Nielsen.
Simon Sørensen er blevet enig med Dansk Håndbold Forbund om en forlængelse af sin aftale som U20-landstræner.
Annonce

HÅNDBOLD: Århus Håndbolds assistenttræner Simon Sørensen fortsætter i sit virke som U-landstræner. Det meddeler Dansk Håndbold Forbund på sin hjemmeside.

Forbundet har forlænget aftalerne med U-20 landstræner Simon Sørensen, assistenttræner Mathias Albrektsen, målmandstræner Anders Petersen og fysioterapeut Jacob Baagøe frem til 31. august 2022.

- Jeg er først og fremmest glad for, at det er lykkedes os at samle et så stærkt hold på drengesiden i vores talentudvikling. Simon Sørensen har sammen med resten af lederteamet siden starten for to år siden bidraget til nogle fantastiske rammer for vores unge spillere. Sammen med Arnór Atlason og hans team har vi har nu et setup bestående af forskellige kompetencer og personligheder, der kommer til at gavne vores talentudvikling og dansk håndbold i det hele taget, siger Dansk Håndbold Forbunds sportschef Morten Henriksen.

Simon Sørensen har arbejdet for Århus Håndbold siden sommeren 2016, hvor han har fungeret som assistenttræner og talentansvarlig for klubbens U18-hold. I august 2018 blev han udnævnt som U18-landstræner og ved VM i 2019 hentede han og spillerne en bronzemedalje med hjem fra slutrunden i Nordmakedonien.

Århus Håndbold forlængede sidste år sin aftale med den dygtige træner frem til sommeren 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Mundbindene har fundet vej i de århusianske busser - men stadig mange tager turen uden

Aarhus

Coronasmitten fylder mere og mere i Aarhus: På et døgn er der fundet yderligere 79 smittede

Aarhus

Sommervejret lokker folk frem - men alle er gode til at holde afstand og tage hensyn

Annonce