Annonce
Sport

Århus-back fortsætter karrieren i Fredericia

Anders Kragh Martinusen fortsætter karrieren i Fredericia HK efter denne sæson. Foto: Ole Nielsen
Anders Kragh Martinusen har sat sin underskrift på en aftale med Fredericia HK, der løber fra sommeren 2020 og to år frem.
Annonce

HÅNDBOLD: Anders Kragh Martinusen har fundet sin kommende klub. Højrebacken har sat sin underskrift på en toårig aftale med oprykkerne fra Fredericia HK, der løber fra sommeren 2020.

Anders Kragh har i de seneste sæsoner været et fast kort i Århus Håndbold, men meldte tidligere på året ud, at han var på jagt efter en ny udfordring.

- Fredericia var en af de klubber, der hurtigt kontaktede mig, og jeg synes selv, at Fredericia er en meget spændende klub. Jeg tog derfor et møde med Thomas Larsen og Cheftræner Jesper Houmark, og da jeg hørte om ambitionerne, var jeg ikke i tvivl. Jeg havde en god mavefornemmelse. Fredericia er det rigtige valg for mig, fortæller Anders Kragh til Fredericias hjemmeside.

- Jeg glæder mig først og fremmest til at komme til at spille med holdet, og ikke mindst at have arenaen i ryggen, og ikke imod mig. Jeg har fået mine øre tudet fulde flere gange. Jeg vil gøre mit allerbedste for at indfri mine og klubbens mål, og så vil jeg give fuld gas på banen. Spillestilen i Fredericia giver naturligvis nye aspekter i mit spil, da jeg ved, at Jesper Houmark bruger hele holdet. Jeg ser derfor frem til konkurrence om pladsen, men det er kun positivt, for det giver 5-10 procent ekstra i præstationerne, lyder det.

Anders Kragh Martinusen har i denne sæson spillet 11 kampe for Århus Håndbold og scoret 57 mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce