Annonce
Sport

Århus-back har flere tilbud på hånden

Anders Kragh Martinusen, Århus Håndbold. Foto: Ole Nielsen
Anders Kragh Martinusen har kontraktudløb med Århus Håndbold til sommer. Den skudstærke håndboldspiller har dog ikke truffet en beslutning om fremtiden endnu og har i stedet valgt at se tiden an.

HÅNDBOLD: Anders Kragh Martinusen er i fuld gang med sin fjerde sæson i Århus Håndbold. Den skudstærke højre back skiftede til ligaholdet fra Odder i sommeren 2016 og har fra dag et hørt til blandt de mest fremtrædende spillere i Erik Veje Rasmussens trup. Specielt i de seneste to sæsoner har formkurven været opadgående for den venstrehåndede bagspiller, der både kan skyde og finte sig forbi sin direkte modstander.

Det så man senest i fredagens opgør mod Fredericia HK, hvor han med 10 mål bragte sin sæsontotal op på 51 mål i ni kampe for de orangeklædte.

Ligesom flere af sine holdkammerater har den 26-årige håndboldspiller kontraktudløb til sommer. Han har dog ikke truffet en beslutning om sin fremtid endnu.

Århus Håndbold har meldt ud, at de er i dialog med Anders Kragh Martinusen om en forlængelse, men samtidig orienterer sig på markedet efter alternativer, hvis det ikke skulle blive til en ny aftale.

- Jeg var klar over, at det kunne blive en faktor i mit hoved, da jeg gik ind i den her periode. Sidste gang jeg forlængede med Århus Håndbold, gjorde jeg det ret tidligt, så jeg ikke skulle bruge krudt på det. Derfor har jeg også lige skulle lære mig selv, at jeg lige nu er i en situation, hvor jeg ikke kender min fremtid, men stadig skal være i stand til at præstere på øverste niveau. Det er klart, at der løber mange tanker igennem ens hoved, men jeg har en god dialog med min agent, og vi har aftalt, at vi skal prøve at se tingene an, siger Anders Kragh Martinusen.

- Jeg er så heldig, at jeg har en kæmpe opbakning fra min familie og en dejlig kæreste, der er fuldstændig med på situationen. Hun er med på, at vi tager tingene som de kommer, også hvis der skulle komme et tilbud fra udlandet, der ville være interessant. Så er hun og mine to drenge klar til at bakke mig op. Jeg har fuld tillid hjemmefra, og det sætter jeg virkelig pris på, siger bagspilleren.

Allerede sidste sommer var bud efter ham fra blandt andet schweizisk håndbold, og Anders Kragh Martinusen lægger ikke skjul på, at han allerede har tilbud fra både udenlandske og danske klubber liggende på bordet.

- Jeg tror, alle håndboldspillere og fodboldspillere på øverste plan har en drøm om at komme til udlandet, hvis tidspunktet og tilbuddet er det rigtige. Jeg har nogle bud, som jeg går og kigger på sammen med min agent, men jeg kan ikke sige hvornår jeg træffer en beslutning. Det tør jeg ikke sætte tid på. Lige nu er det ikke en faktor i mit hoved, der påvirker mit spil, men det kan det måske blive, og så skal beslutningen tages, siger Anders Kragh Martinusen og tilføjer, at han trods nederlaget i Fredericia fredag aften var glad for at se, at han selv leverede en god præstation.

- Jeg har været lidt skuffet over min indsats i de seneste to kampe, hvor det har været lidt smalt i bagkæden. Derfor var det dejligt at have succes rent personligt, men der hersker ingen tvivl om, at jeg hellere havde været nul for 10 og vi havde fået en sejr i stedet for, siger Århus-spilleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Uro efter politiskud i Gellerup: Påsatte brande og stenkast i løbet af natten

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce