Annonce
Aarhus

Århus Charter i kvikt skifte: Sydpå forbudt - så tager vi nordpå

Vandfaldet ved Gásedaur kan opleves på Færøerne. Foto: Århus Charter
Bureauet tilbyder rejser til Færøerne og Island i stedet for de aflyste ture til Sydeuropa.
Annonce

AARHUS: Når vi nu ikke kan få lov at flyve gæsterne sydpå, så flyver vi dem bare nordpå i stedet for.

Nogenlunde sådan har de tænkt hos Århus Charter, for da vores hersker, coronaen, forleden førte til, at regeringen stadig ikke vil have os til at flyve til Middelhavet før efter 31. august - måske - og charterselskaberne havde håbet på at komme i gang i juli, så måtte de finde på noget andet.

Det har Århus Charter gjort. De vil nu have os til at rejse til Island og Færøerne i stedet for til Kreta, Sivota, Cypern og Madeira.

- Det var en ordentlig mavepuster, at vi ikke må sende gæster sydpå før efter 31. august. Nu laver vi charterture til Island og Færøerne i stedet for. Der er også mange smukke ting at se på, siger Henrik G. Jensen, bureauchef i Århus Charter.

Norge, Tyskland, Island og Færøerne er de steder, danskerne har fået lov at rejse til.

Rejserne

  • Der er afrejse til Færøerne og Island fra Billund Lufthavn med Atlantic Airways hver søndag fra 28 juni 2020.
  • www.aarhuscharter.dk
Annonce

Atlantic Airways flyver

- Island og Færøerne står traditionelt på ønskelisten hos mange danske rejsende, så nu leverer vi nye rejsemål med danske rejseledere. På de smukke øer i Nordatlanten er kvaliteten altid i top på hotellerne, og øerne har en spektakulær natur, siger Henrik G. Jensen, som også glæder sig over, at samarbejdspartneren Atlantic Airways hurtigt kunne indgå i et samarbejde om de nye flyvninger.

- Det glæder mig, at vi kan give de mange loyale gæster mulighed for alligevel at komme på sommerferie på steder, som rigtigt mange har drømt om at opleve, men hvor prisen tidligere måske har afskrækket flere. I første omgang vil tilbuddet blive sendt ud til alle de gæster, der har fået annulleret deres sommerferie. - Både på Island og Færøerne står seværdighederne i kø. Det er gode alternativer til vores sædvanlige program, og vi har fundet et godt og varieret udbud af hoteller primært omkring de større byer Torshavn og Reykjavik, siger Henrik G. Jensen.

- De nye sommerdestinationer skal ses som en rigtig god mulighed til de gæster, der ikke har lyst til at aflyse deres sommerferie, men vi tilbyder selvfølgelig også gæsterne at få refunderet deres rejse – enten som kontant tilbagebetaling eller på et rejsegavekort med 10 procent ekstra oven i det indbetalte beløb, siger Henrik G. Jensen.

Island byder på gejsere. Foto: Århus Charter
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce