Annonce
Aarhus

Århus Firma Sport er tæt på at lukke: Nu vil silkeborgenser starte indsamling for at hjælpe dem ud af krisen

Holdet bag Århus Firma Sport er i store problemer. Faktisk er de presset på deres eksistens på grund af corona-krisen. Nu vil silkeborgenser hjælpe dem ud af krisen. Foto: Århus Firma Sport
Århus Firma Sport er i en dyb økonomisk krise. Den krise har de brug for hjælp til at komme ud af. Nu har en silkeborgenser startet en indsamling for at stoppe blødningen.
Annonce

AARHUS: På blot to måneder har virksomheden Århus Firma Sport tabt 700.000 kroner. Foreningen har stort set ingen indtægter og alle deres planlagte events er aflyst. Alt imens forsætter de faste udgifter til lys, varme, løn og så videre derudaf.

For formanden Carsten Pedersen og resten af holdet bag Århus Firma Sport, er det svært at se en vej ud af mørket. Men nu er der hjælp på vej.

34-årige Michell Reich, en ejendomsmægler og DJ fra Silkeborg, har nemlig valgt at starte en indsamling i Århus Firma Sports navn for at redde dem ud af krisen. Indsamlingen starter 20. oktober og slutter 26. december.

Annonce

Bange for at lukke forretningen

Hvis Århus Firma Sport ikke får nogen form for tilskud eller hjælp inden jul, findes der ikke noget, der hedder Århus Firma Sport 1. januar 2021.

Det er Carsten Pedersen overbevist om.

- Alt er simpelthen aflyst. Vi tjener stort set ingen penge. Julefrokoster, messer, udstillinger og større idrætsarrangementer er aflyst. Så jeg er bange for at vi må lukke, fortæller han og forsætter:

- Mit bud er, at vi lige nu mangler omkring 220.000 kroner inden året er omme for at kunne holde forretningen kørende.


Carsten er selv gået ned i halv løn, og jeg ved de lider derude. Han har i mange år hjulpet mig med mange ting, og det ønsker jeg nu at betale tilbage gennem indsamlingen.

Michell Reich


Men nu er der hjælp på vej fra en uventet kant. Michell Reich fortæller nemlig, at han ønsker at hjælpe Carsten Pedersen og Århus Firma Sport ud af krisen. Og det har han flere årsager til.

Michell Reich ejer pladeselskabet Protoned Music, hvis fokuspunkt ligger indenfor den elektroniske musik. Igennem mange år har Carsten Pedersen hjulpet pladeselskabet ved at stille haller/lokaler til rådighed, som Michell Reich har kunne gøre brug af.

Hjælp Århus Firma Sport

- Ønsker man at støtte Århus Firma Sport kan det ske via dette link: 

https://samlind.dk/indsamling/hjaelp-red-aarhus-firma-sportsforening/

- Indsamlingen er startet 20. oktober og slutter 26. december 

- Siden nedlukningen af landet har Århus Firma Sport tabt 1,7 millioner kroner 

Her har Michell Reich afholdt flere events med mange hundrede deltagere. Det ønsker han i fremtiden, at han kan blive ved med.

Men for Michell Reich er der også noget personligt i det. Han har nemlig i mange år opfattet Carsten Pedersen som en god mand, der altid har hjulpet dem, der havde brug for det. Blandt andet hvis Michell Reich ønskede at afholde events til efter klokken 03 om natten.

Alle events hos Århus Firma Sport er aflyst. Og det kan mærkes på bundlinjen. Foto: Århus Firma Sport

- Carsten er selv gået ned i halv løn, og jeg ved de lider derude. Han har i mange år hjulpet mig med mange ting, og det ønsker jeg nu at betale tilbage gennem indsamlingen, fortæller Michell Reich.

Annonce

Håber på en halv million

Michell Reich tror det er realistisk, at Århus Firma Sport mindst indsamler 250.000 kroner. De har valgt at være ambitiøse og sætte et mål på 800.000 kroner.

- Århus Firma Sport har 10.000 aktive kunder. Hvis de alle sammen bare overfører en 10'er, er vi oppe på 100.000 kroner. De har et stort netværk, og jeg har et stort netværk. Sammen tror jeg, vi kan nå ud til mange mennesker, fortæller Michell Reich.

Og de penge ved Michell Reich vil falde på et tørt sted.

- Det vil betyde, at de kan holde sig kørende og ikke gå konkurs. Hvis vi ikke indsamler en masse penge, ved jeg ikke, hvad der sker med Århus Firma Sport. Måske kan kommunen skride ind og hjælpe, men jeg ved det ikke.

Carsten Pedersen er naturligvis begejstret for indsamlingen, men er på ingen måde jubeloptimist.

- Jeg er jyde, så jeg vil se resultater, før jeg for alvor tror på det, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Nye aflysninger: Mandag morgen har letbanen igen problemer på Grenåbanen

Annonce