Annonce
Århus Håndbold

Århus Håndbold fik ørerne i maskinen mod GOG: Kvalte århusianerne i kontraen

Århus Håndbolds cheftræner Erik Veje mener, at der var klasseforskel, men også stor læring i kampen. Foto: Ole Nielsen.
Der var klasseforskel lørdag, da Århus Håndbold gæstede GOG. Fynboernes forsvar og kontra slog pusten ud af århusianerne, der dog også kunne tage positive ting med fra kampen.
Annonce

HÅNDBOLD: GOG er rigtig gode. Det vidste Århus Håndbold også på forhånd før turen til det sydfynske lørdag, hvor et ubesejret hjemmehold ventede.

Klasseforskellen viste sig da også hurtigt, da fynboerne hurtigt fik en to-måls føring efter få minutter. Første halvleg fortsatte i det samme spor, hvor GOG langsomt udvidede deres føring til 15-9 ved pausen. En stilling, der ikke efterlod meget håb hos Århus Håndbolds fans.

Anden halvleg blev ikke bedre for Århus Håndbold, der slet ikke kunne komme ind i kampen. GOG's forsvar var en ubrydelig mur, der førte til kontra efter kontra, som Århus ikke kunne hamle op med. Især Morten Olsen spillede en stor kamp for GOG med fem mål og otte assists.

Fynboerne trak endnu mere fra i anden halvleg, hvor Århus Håndbold havde svært ved at følge med i tempoet, og kampen endte 29-21.

Herrehåndboldligaen

GOG - Århus Håndbold 29-21 (15-9)

  • Århus Håndbold: Fredrik Schilling Sørensen 6, Mathias Larson 3, Fredrik Børm 3, Jon Katballe 2, William Aar 2, Lukas Jørgensen 1, August Wiger 1, Jesper Dahl 1, Emil Jessen 1, Rasmus Kier 1,
  • GOG: Morten Olsen 5, Emil Andersen 4, Kasper Kildelund 4, Mathias Gidsel 4
  • Udvisninger: Århus 3, GOG 0
  • Redningsprocent: Århus Håndbold - Christoffer Bonde 21%, Jens Fredsgaard 44%. GOG - Viktor Hallgrimsson 35%
  • Stillingen undervejs: 5-3, 10-8, 15-9, 21-14, 25-18, 29-21

Cheftræner for Århus Håndbold, Erik Veje, måtte ærligt erkende, at niveauet fra GOG simpelthen bare var for højt lørdag eftermiddag.

- Vi havde aldrig rigtigt chancen. Vi startede rimeligt, men spillede langsomt og for tæt på forsvaret, som gjorde, at de fik mange kontraangreb, hvilket kvalte os. Over perioder gik det egentligt godt, men vi kunne ikke matche dem i dag, siger træneren.

Lærte Erik Veje så noget fra kampen?

- Vi har en hel del ting, vi kan blive bedre til. Vi skal have højere tempo og bredere spil. Vi kom slet ikke nok ud af banen til vores backer, og det hele blev for passivt og henholdende - selvfølgelig også fordi, de er et godt hold. Så der er læring men ingen point i dag, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce