Annonce
Sport

Århus Håndbold forlænger aftalen med ung stregspiller

Lukas Jørgensen skiftede i oktober måned fra GOG til Århus Håndbold. Nu bliver kontrakten forlænget med yderligere to år, så den løber frem til sommeren 2022. Foto: Ole Nielsen
Lukas Jørgensen har fået en glimrende start i Århus Håndbold. Oprindeligt løb aftalen sæsonen ud, men de to parter er blevet enige om at forlænge samarbejdet til sommeren 2022.
Annonce

HÅNDBOLD: Han skiftede med kort varsel fra Gudme til Aarhus i begyndelsen af oktober måned. Men selvom klubskiftet kom ud af det blå for stregspiller Lukas Jørgensen, så har han hurtigt fundet sig til rette i Århus Håndbold. I løbet af en måned har den 20-årige håndboldspiller gjort så stort et indtryk, at klubben har besluttet at forlænge den nuværende aftale, der oprindeligt løb sæsonen ud, til sommeren 2022.

- Jeg har fået en fornem start i Århus Håndbold, som har været rigtigt god til tage imod mig. Det er gået nemt og har været helt naturligt at falde ind på holdet. Jeg har fået en del spilletid, langt mere end jeg havde turde drømme om, så førstehåndsindtrykket har været virkelig godt, siger Lukas Jørgensen.

Han havde en forestilling om, at han i begyndelsen af sin tid i klubben, skulle fungere som afløser, når Besard Hakaj havde brug for en pause, men foreløbigt har han spillet næsten en halv time i snit i de fire første kampe i den orange spilletrøje.

- Jeg har nydt godt af den tillid, jeg har fået fra trænerne fra begyndelsen, siger Lukas Jørgensen og tilføjer, at han ikke har haft de store overvejelser omkring at sige ja, fordi han fra start han følt sig godt til rette. Samtidig synes han, at det fremtidige hold i Ceres Arena ser spændende ud.

- Jeg har vægtet min egen udvikling højt i min beslutning, men det kommende hold har også været med i mine overvejelser. Jeg vil gerne være en del af en klub, der kan byde sig til i slutspillet, og selvom der stadig mangler de sidste brikker, så synes jeg virkelig, at det ser spændende ud. Jeg glæder mig meget til at skulle spille sammen med vores nye svenske playmaker August Wiger, ligesom jeg er sikker på, at jeg kan lære meget af en spiller som Frederik Børm, siger den unge stregspiller.

Lukas Jørgensen kommer oprindeligt fra Roskilde, men har været en del af Oures Idrætsgymnasium i de senere år. I sommeren 2018 fik han en toårig aftale med GOG, men efter at have fået spilletid i sin første sæson, kom han i klemme i indeværende sæson, hvor det primært var Arnar Freyr Arnarsson og Oscar Bergendahl, der løb med spilletiden. Derfor var den unge stregspiller klar, da muligheden for at komme til Aarhus bød sig.

I den første måned har han pendlet mellem Odense og Aarhus, men efter kontraktforlængelsen med Århus Håndbold er planen, at han flytter til byen i begyndelsen af det nye år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Borgmester overvejer at aflyse festugen: Afgørelse træffes mandag

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

Nye tal om corona-bølgen: På et døgn er der fundet 44 smittetilfælde i Aarhus

Annonce