Annonce
Århus Håndbold

Århus Håndbold forstærker sig med Sønderjyske-streg

Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Den 31-årige stregspiller Frederik Børm, der i øjeblikket spiller i Sønderjyske, skifter klub til sommer.

Århus Håndbold forstærker fra næste sommer truppen med stregspilleren Frederik Børm, der lige nu spiller i Sønderjyske.

Børm har fået en toårig aftale med Århus Håndbold, og det er sportschef Peter Bredal tilfreds med.

- Vi er glade for at kunne tilknytte Frederik Børm til næste sæsons ligatrup. Han er en spiller med meget rutine efter mange år i ligaen.

- Frederik Børm leverer altid en 100 procent helhjertet indsats i begge ender af banen, og så har han en rigtig god fysik, siger Bredal til klubbens hjemmeside.

Stregspilleren ser frem til at spille i Aarhus, hvor han er født, hvor forældrene har spillet håndbold, og som han selv er flyttet tilbage til sammen med sin kæreste, Marie-Louise, og deres tre børn.

- Jeg gider ikke stå stille, det skal helst gå fremad, og det håber jeg også, vi som hold kan gøre i denne kommende sæson her i Aarhus.

- Århus Håndbold har altid været en del af slutspillet, og de ambitioner vil jeg gerne arbejde videre på sammen med resten af holdet.

- Og jeg satser stærkt på, at klubben fortsat er en del af slutspillet i kommende sæsoner, siger Børm.

Inden Sønderjyske har han blandt andet spillet i Skjern, KIF Kolding og Nordsjælland Håndbold.

I de kommende uger venter der flere nyheder, fortæller aarhusianernes sportschef.

- Vi kommer længere og længere i sammensætningen af en trup til næste sæson, og vi er langt i processen. Vi forventer blandt andet snart at have en aftale på plads med et stort talent på venstre fløj, siger Bredal.

Til gengæld siger Århus Håndbold efter tre sæsoner farvel til Tobias Møller og Nikolai Vinther, når deres kontrakter med klubben ophører til sommer.

/ritzau/

Annonce
Læs mere om Børms skifte på Århus Håndbolds hjemmeside
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce