Annonce
Sport

Århus Håndbold henter fløjspiller i Skive

Rasmus Kier (i blå trøje til højre) bliver ny spiller i Århus Håndbold til den kommende sæson. Han har tidligere spillet i ligaen for Bjerringbro-Silkeborg, men har i de seneste tre sæsoner været på kontrakt i Skive fh. Foto: Annelene Petersen
Den århusianske ligaklub har lavet en kontrakt med fløjspilleren Rasmus Kier, der i sæsonen 2018/2019 blev topscorer i den næstbedste håndboldrække.
Annonce

HÅNDBOLD: Århus Håndbold har fundet det sidste navn til holdkortet i den kommende sæson. Efter at have bibeholdt den samme stamme over flere sæsoner, så bliver der rokeret kraftigt om i truppen. Nyeste tilføjelse bliver på højre fløj, hvor der har været en plads ledig efter det blev offentliggjort, at stortalentet Nikolai Vinther fortsætter karrieren i Sønderjyske.

Hans afløser er ikke noget ukendt blad i håndbold Danmark. Det bliver den tidligere Bjerringbro-Silkeborg spiller Rasmus Kier, der i den nye sæson skal danne makkerpar med Mads Peter Lønborg i højre siden.

Rasmus Kier har fået sin håndboldopdragelse i Silkeborg Voel og fik en del kampe i både den hjemlige liga og Champions League for Bjerringbro-Silkeborg i sæsonen 2016-2017 inden han rejste videre til Skive fh for at få mere spilletid og en større rolle.

- For mig handler det om at gå et trin ned for at lægge et ekstra lag på mit spil, udtalte han dengang i forbindelse med sit skifte til 1. divisionsklubben.

I den næstbedste række har der været masser af tid til højrefløjen, der i sæsonen 2018/2019 blev topscorer i 1. division og allerede var en ombejlet herre op til den nuværende sæson.

Den 23-årige håndboldspiller valgte dog at forlænge sin kontrakt med et enkelt år og forsøge at spille Skive op i ligaen. Om det lykkes eller ej ændrer dog ikke på, at Rasmus Kier er garanteret en plads i den bedste række.

- Jeg har taget tre år i Skive og 1. division, hvor jeg har lagt lag på mit spil. Nu ser jeg frem til at komme op og spille liga igen med dygtige spillere og et større set up hele vejen rundt. Jeg glæder mig, og føler mig klar til at tage skridtet opad, udtaler Rasmus Kier i en pressemeddelelse fra Århus Håndbold.

Den hurtige fløj har skrevet under på en etårig aftale med Århus Håndbold.

Århus Håndbold 2020/2021

Målmænd: Christoffer Bonde, Jens Fredsgaard og Rene Villadsen

Venstre fløj: Fredrik Schilling Sørensen og Lasse Nikolajsen

Venstre back: William Aar og Anton Laursen

Playmaker: August Wiger, Emil Jessen og Mathias Larson

Højre back: Jesper Dahl og Jon Katballe

Højre fløj: Mads Peter Lønborg og Rasmus Kier

Streg: Frederik Børm og Lukas Jørgensen

Forsvar: Peter Lund

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Mandagens coronatal: Smitten er lav i Aarhus, men tre områder trækker op

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Topscoreren, terrieren og keeperen var bedste AGF-spillere i Parken - mange andre tabte sutten i slutfasen

Annonce