Annonce
Sport

Århus Håndbold henter forstærkning i GOG

Lukas Jørgensen bliver ny mand i Århus Håndbold, hvor han supplere Besard Hakaj på stregen. Foto: Ole Nielsen
Den århusianske ligaklub har lavet en kontrakt med stregspilleren Lukas Jørgensen, der har været fast tilknyttet U-landsholdene i de seneste år. Kontrakten løber sæsonen ud.
Annonce

HÅNDBOLD: I den første del af sæsonen har norske Besard Hakaj været den eneste rigtige stregspiller i Århus Håndbold. Den store håndboldspiller er i perioder blevet afløst af Peter Lund, men det meste af tiden har ansvaret været på nordmandens skuldre.

Sådan bliver det dog ikke i den resterende del af sæson.

Århus Håndbold har nemlig skrevet kontrakt med Lukas Jørgensen fra GOG Håndbold. Den 20-årige stregspiller kommer oprindeligt fra Roskilde, men har i de seneste år været en del af håndboldlinjen på Oure og blev for to sæsoner siden taget op i den fynske ligatrup.

I år har det dog været sparsomt med spilletid for den unge håndboldspiller, der har været en fast del af U20-landsholdet i de seneste sæsoner og var med til VM i Spanien i sommer.

- Muligheden i Århus Håndbold lød virkelig spændende. Jeg håber, at jeg kan få noget spilletid og få gang i min udvikling. Det bliver interessant at få nogle andre trænere og komme til en anden kultur og klub, hvor jeg ikke bare skal sidde på bænken og se til, udtaler Lukas Jørgensen.

Parterne er blevet enige om at lave aftalen frem til sommer og se hvordan det hele udvikle sig i de kommende måneder.

- Hvis jeg kommer til at få spilletid, får jeg mulighed for at vise mig selv og Århus Håndbold hvordan mit niveau er i forhold til ligaen. Derfor giver det god mening for mig, at aftalen løber frem til sommer og så må vise på tingene der, siger den unge spiller, der bliver boende i Odense i første omgang.

Sportschef Peter Bredal lægger ikke skjul på, at han ser tilføjelsen af den talentfulde spiller som en styrkelse af truppen og ikke mindst på stregen.

- Lukas er en dygtig tovejs-spiller. Vi bliver lidt mindre sårbare på den position og får samtidig noget kvalitet til holdet, siger Peter Bredal.

Selvom han er helt ny i klubben, så kender den 20-årige håndboldspiller flere af de nuværende spillere fra hans tid på U-landsholdet. Blandt andre målmand Christoffer Bonde og fløjspiller Nikolai Vinther.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Borgmester til rådmand: Træk selv fogedforbud tilbage i plejesag

Aarhus

Rådmand vil droppe fogedforbuddet mod dokumentar: Samtidig trækkes politianmeldelsen af TV2 tilbage

AGF For abonnenter

Bagkanten: Hvem når bolden først? AGF står formmæssigt stærkest inden 'sølvfinale' i Parken

Annonce