Annonce
Sport

Århus Håndbold henter rutineret herre i Sønderjyske

Frederik Børm skifter til sommer til Århus Håndbold på en toårig aftale. Foto: Ole Nielsen
Frederik Børm ser frem til at komme til Århus Håndbold og arbejde sammen med cheftræner Erik Veje Rasmussen, som han mener kan udvikle ham yderligere som håndboldspiller.

HÅNDBOLD: Århus Håndbold bliver styrket på stregen til den kommende sæson. Ligaklubben har lavet en toårig aftale med den 31-årige håndboldspiller Frederik Børm, som efter fem år i Sønderjyske vender tilbage til den by, hvor han er født i.

Frederik Børm har gennem karrieren repræsenteret flere af de store klubber i den danske liga og kan bidrage med en stor rutine, men kommer også til Aarhus med et ønske om at rykke sig og udvikle sig som spiller.

- Jeg ser virkelig frem til at få Erik Veje Rasmussen og Simon Sørensen som trænere. Jeg er sikker på, at de kan ramme mig på nogle parametre, som jeg ikke er blevet ramt på før og kan hjælpe mig med at udvikle mig, så jeg kan blive en endnu bedre håndboldspiller i både forsvar og angreb, siger Frederik Børm.

- Eriks tilstedeværelse betyder rigtigt meget for mit valg, men jeg synes generelt, at setup og organisation er rigtig god i Århus. Så kan det godt være, at der sker meget omkring klubben lige nu, og vi måske skal ud og have et helt nyt hold, men omgivelser er bare vigtige i en håndboldklub. Århus Håndbold har altid haft et godt hold. De spillere, der er på vej videre, har jo også rykket sig markant i deres tid i klubben. Det vil man formentlig også se igen. Jeg ser det som en positiv udfordring og håber, at jeg kan bidrage med min erfaring, hvis vi skal i gang med at bygge noget nyt op, siger Frederik Børm.

I pressemeddelelsen fra Århus Håndbold lægger sportschef Peter Bredal også vægt på, at Frederik Børm kan blive en inspiration for nogle af de unge folk i den århusianske trup.

- Han er en spiller med meget rutine efter mange år i ligaen. Frederik Børm leverer altid en 100 procent helhjertet indsats i begge ender af banen, og så har han en rigtig god fysik, lyder det blandt andet.

En indstilling og tilgang til sporten, som Frederik Børm håber, at han kan give videre.

- Jeg håber, at jeg kan bidrage med nogle af de ting, som jeg har lært i min tid og give det videre til andre. Det var også et af de parametre, der spillede ind, da jeg kiggede på skiftet til Århus Håndbold, siger Børm og tilføjer, at han tidligere har været i dialog med klubben om et skifte, men dengang var der nogle andre omstændigheder, der ikke gjorde det muligt.

- Men det er det nu. Nu handler det for meget om, at jeg skal have sluttet min tid i Sønderjyske godt af, og når vi så kommer til sommer, så vil jeg glæde mig til at tage hul på et nyt kapitel i min karriere, ligesom jeg kun vil have 15 minutter til træning. Jeg glæder mig bare til at komme til Aarhus og give den gas. Jeg har tre små børn, så jeg vil ikke bare spilde tiden, når jeg er til træning. Jeg er der for at give mig fuldt ud og rykke mig endnu mere som spiller, lyder det fra Frederik Børm, der har købt hus i den sydlige del af Aarhus.

- Aarhus er vores bare som familie. Jeg er født i byen og min kæreste kommer også herfra. Vi har boet de seneste tre år i Sønderborg, men før det boede vi også i Aarhus. Derfor var det bare oplagt at komme tilbage, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce