Annonce
Århus Håndbold

Århus Håndbold skriver med ny målmand: - Er glad for at vende hjem til Aarhus

Magnus Brandbyge skifter fra Skive fH til Århus Håndbold næste sæson. Arkivfoto: Bo Amstrup
Den nye målmand er ikke helt ukendt i klubben, som han tidligere har spillet for som ungdomsspiller.
Annonce

HÅNDBOLD: Der er fra næste sæson en ny mand mellem stolperne i Århus Håndbold.

24-årige Magnus Brandbyge bliver manden, der skal danne makkerpar med Christoffer Bonde i Århus-målet. Han har tidligere spillet i HEI og på Århus Håndbolds U18-hold, så hverken byen eller klubben er fremmed for ham.

Siden det i starten af november blev offentliggjort, at målmand Jens Fredsgaard ikke fik forlænget sin kontrakt efter sæsonen, har det stået klart, at Århus Håndbold skulle finde en erstatning.

Den er nu fundet, og det er cheftræner Erik Veje glad for.

- Han er en veltrænet ung mand, som har gjort det godt i Skive og HEI. Han er en spændende og dynamisk målmand, der har høj aktivitet i målet. Han passer godt ind aldermæssigt hos os, og som jeg ser det, er der ikke nogle begrænsninger for, hvor god han kan blive. Det handler om at arbejde hårdt og blive den bedste version af sig selv, fortæller Erik Veje.

Annonce

Højere niveau

Selv er Magnus Brandbyge ydmyg over for opgaven, der venter ham. Niveauet er selvsagt højere i den bedste danske række end i 1. division, og derfor er målmanden også klar over, at der skal arbejdes hårdt.

-  Jeg er beæret over interessen fra Århus Håndbold. Det kom bag på mig, at der var interesse fra et højere niveau. Det havde jeg ikke set komme. Men jeg er glad og spændt på udfordringen. Det er et skridt op i niveau. Det kommer til at kræve, at jeg er fokuseret og motiveret og giver mig 100 procent til træning og kamp, siger Magnus Brandbyge.


Han er endnu en ungdomspiller fra eget udviklingslag, der kommer hjem efter at have skabt sig nogle erfaringer. Vi er rigtig glade, når vi kan give lokale unge spillere en platform, hvor de kan udvikle sig. Vi vil gerne være med til at skabe spillere her i byen.

Jørgen Noes


Godt nok er han en mand med benene på jorden og tager tingene en dag ad gangen ifølge ham selv, men alligevel drømmer han om at gøre sig gældende på det højeste niveau.

- Målet og drømmen er at etablere mig i håndboldliagen som en målmand, man kan stole på og regner med har et højt niveau. Jeg kommer til at stå med en super dygtig målmand i form af Christoffer Bonde, som på trods af sin alder har meget erfaring. Så jeg håber, vi kan få et godt samarbejde og hjælpe hinanden med at blive bedre, fortæller den kommende Århus Håndbold målmand.

Annonce

Endnu en lokal udviklingsspiller

Formand for Århus Håndbold, Jørgen Noes, er også meget tilfreds med den nye signing, der taler ind i klubbens projekt med at udvikle lokale unge talenter.

- Han er jo endnu en ungdomspiller fra eget udviklingslag, der kommer hjem efter at have skabt sig nogle erfaringer. Vi er rigtig glade, når vi kan give lokale unge spillere en platform, hvor de kan udvikle sig. Vi vil gerne være med til at skabe spillere her i byen, forklarer formanden.

Og hvad skal vi så forvente fra den nye Århus Håndbold målmand næste sæson?

- Jeg håber, at folk vil se en målmand, der er engageret og motiveret. Jeg vil meget gerne vinde kampe, og det håber jeg, man kan se på min udstråling, vilje og gejst. Jeg vil udvikle mig og blive den bedste version af mig selv. Og så er jeg selvfølgelige også glad for at være tilbage i min hjemby, siger Magnus Brandbyge.

Århus Håndbold spiller næste kamp 3. december på udebane mod Fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Johnny Mølby ny assistenttræner i AGF

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Alarm 112

Hentede take away-aftensmad med 153 km/t: Trafikkontrol i det vestlige Aarhus afslørede igen masser af forseelser

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Annonce