Annonce
Sport

Århus Håndbold tager hul på en ny sæson mandag

Tobias Torpegaard Møller og Århus Håndbold giver bolden op til en ny sæsonopstart mandag eftermiddag. Foto: Ole Nielsen
Det århusianske herreligahold har syv træningskampe på programmet i optakten til den nye sæson.
Annonce

HÅNDBOLD: Århus Håndbold tager mandag hul på forberedelserne til en ny sæson, når spillerne møder ind til første træning.

Klubben sagde inden sommerferien farvel til en del ansigter fra sidste sæson, da Sebastian Henneberg, Kristian Rammel, Jonas Langerhuus, Mathias Møller og Moussa Dembele har fundet andre klubber. Nye spillere i den århusianske trup er Emil Jessen, som har taget turen fra Bjerringbro-Silkeborg, og Jon Katballe, der er blevet rykket op i ligatruppen som substitut for Anders Kragh Martinusen på højre back.

Klubbens sportschef Peter Bredal har tidligere meldt ud, at man er på jagt efter en ny stregspiller og eventuelt en afløser for Henneberg i bagkæden, hvis økonomien tillader det.

Man vil dog ikke handler for hver en pris, ifølge cheftræner Erik Veje Rasmussen.

- Jeg vil hellere have is i maven og vente på den rigtige mulighed end at gå ud og hente en spiller, der ikke kan løfte vores hold yderligere. Så kan det være lige meget. Går vi først ud og bruger vores sidste skillinger på det, så lukker vi os selv ude, så vil jeg hellere vente og få noget kvalitet, har cheftræneren tidligere udtalt i avisen.

Århus Håndbold

Følgende spillere er på kontrakt til den kommende sæson i Århus Håndbold:

Målmænd: Jens Fredsgaard, Christoffer Bonde og Rene Villadsen

Fløjspillere: Fredrik Schilling Sørensen, Tobias Torpegaard Møller, Nikolai Vinther og Mads Peter Lønborg

Stregspillere: Besard Hakaj

Bagspillere: Torben Petersen, Nikolaj Læsø, Anders Kragh Martinusen, Anton Laursen, Emil Jessen, Jon Katballe og Peter Lund

De er stoppet:

Sebastian Henneberg, Jonas Langerhuus, Kristian Rammel, Moussa Dembele og Mathias Møller.

Annonce

Tester formen mod Paris

Første gældende kamp for Erik Veje Rasmussens mandskab bliver ottendedelsfinalen i Santander Cup 26. august, hvor holdet møder 1. divisionsholdet TM Tønder på udebane i en af landets mest frygtede udebaner. Første ligakamp for Århus Håndbold bliver tredje september på hjemmebane mod KIF Kolding i Ceres Arena.

Inden da får holdet rig mulighed for at få testet sammenspil og løbebaner, når de i løbet af opstarten skal spille syv testkampe. Ikke mindst opgøret i Ceres Arena 16. august, hvor landsholdets største stjerne Mikkel Hansen stiller til start med de andre verdensstjerner fra Paris Saint-Germain i Aarhus.

Udover det franske storhold skal Århus Håndbold møde de to svenske mandskaber Lugi og Skövde, Odder fra 1. division og Lemvig/Thyborøn, Mors/Thy og Fredericia fra ligaen i deres testkampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: 2,2 millioner danskere får nu 1000 kroner hver

Aarhus

Restriktioner og corona-smittede: Maskinmesterskolen har indført fjernundervisning

Annonce