Annonce
Sport

Århus Håndbold var et par centimeter fra point mod Sønderjyske

August Wiger og Århus Håndbold tabte med en enkelt til Sønderjyske mandag aften. Foto: Ole Nielsen
Århusianerne var bagud fra start til slut da Sønderjyske mandag gæstede Arena.

HÅNDBOLD: Historien om de små marginaler bliver aldrig forældret i sport. Mandag var det Århus Håndbold, der manglede dem.

Hjemmeholdet var bagud hele kampen mod Sønderjyske, men kæmpede sig tilbage og havde i slutsekunderne et par skud for pointet i 25-26-nederlaget.

Til sidst endte August Wiger med et af den slags tremeterkast som man helst skal hedde Mikkel Hansen for at kunne kaste i mål; Tiden udløbet, en forsvarsmur med armene i vejret og ét formål; skyd så hårdt du kan. Og det gjorde Wiger så, og bolden kom faktisk også forbi menneskemuren, men Josip Cavar i målet fik med nød og næppe holdt bolden ude af buret.

Og på den måde vandt gæsterne altså kampen. Og det var egentlig også den vej pilen pegede fra første minut.

Sønderjyske bragte sig foran 3-0 og smed aldrig føringen herfra. Ved pause førte de 14-9. Det blev også 19-15 midt i anden halvleg før Århus Håndbold fik held til at hale ind. Lige så stille kom hjemmeholdet tættere og tættere på kulminerende med August Wigers to afslutninger i de døende sekunder. Først som tiden løb ud hvor han han blev bremset ulovligt og så altså tremeterkastet, der var lige ved og næsten.

Med sejren rykker Sønderjyske nu tre point fra Århus Håndbold, der er fanget akkurat på den forkerte side af slutspilsstregen.

Århus Håndbold: Frederik Børm 6, August Wiger 4, Jesper Dahl 4, Mads-Peter Lønborg 3, Lasse Nikolajsen 3, Mathias Larson 2, William Aar 2, Lukas Jørgensen 1.

Sønderjyske: Alec Smit 6.

Aarhus

Forskerne følger os: Vi er på nippet til at slække på forsigtigheden

Aarhus

Drastisk fald i antal nye corona-smittede: Aarhus er under magisk grænse

Debat

Genåbn de små butikker: Er det bedre, at folk står som sild i en tønde i Bilka?