Annonce
Sport

Århus-keeper: Det var fedt at få trænernes tillid

Christoffer Bonde (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Christoffer Bonde stod en stor kamp for Århus Håndbold, da de fredag aften vandt 27-23 over KIF Kolding på udebane.
Annonce

HÅNDBOLD: Århus Håndbold hentede en vigtig sejr på udebane fredag aften, da de i Håndboldligaen besejrede KIF Kolding 27-23.

Gæsterne holdt i store perioder hovedet koldt og formåede at kontrollere begivenheden. I de perioder, hvor hjemmeholdet nærmede sig noget, viste målmand Christoffer Bonde storspil og havde en stor del af æren for, at Århus Håndbold holdt kontakt til top otte i tabellen.

- Vi spillede fandeme godt i anden halvleg. Især i forsvaret. Sidst vi mødte dem, havde vi problemer, da de gik over til at spille syv mod seks, men det havde vi ikke i dag. I dag moste vi dem. Vi havde lidt problemer i angrebet til sidst, men ellers var vi i kontrol, sagde Christoffer Bonde efter kampen

- Det var sådan en kamp, at du rammer hver tyvende gang. Jeg forventer ikke, at jeg står ligeså godt i næste kamp, men det giver mig en masse selvtillid i bagagen. I første halvleg kunne jeg godt være blevet pillet ud, men Erik og Simon valgte at holde mig inde, og det var rigtigt rart. Jeg føler også, at jeg greb chancen i anden halvleg, sagde målmanden.

Hvad betyder det at få den tillid fra trænerbænken?

- Det betyder meget, at der ikke er rotation hele tiden. Det, at du har en selvsikkerhed, og kan sige til dig selv, at du nok skal tage den næste, hvis de scorer. Det betyder meget at have den tillid. Det er altafgørende mellem trænere og målmand. Samtidig må jeg sige, at jeg er rigtigt glad for mit makkerskab med Jens Fredsgaard. I dag fik jeg muligheden. Næste gang er det måske ham, der har redningerne, sagde Bonde.

Erik Veje Rasmussen glædede sig over sejren, men ville gerne have gået til pausen med mere end plus to.

- Vi skulle være gået til pause med plus fem i stedet for to. I de situationer skal man passe på, at man ikke bliver lidt depressiv, og det fik vi talt om i pausen. I anden halvleg gjorde vi det rigtigt godt. Kampen begyndte først at ændre sig, da de gik over til syv mod seks i anden halvleg, men det havde vi egentlig fint styr på så længe, at Chris Jørgensen spillede inde i midten og ikke ude på backen. Det havde vi ikke rigtigt styr på, men heldigvis stod Christoffer Bonde en rigtig stor kamp, sagde Veje.

Håndboldliga, herrer

KIF Kolding - Århus Håndbold 23-27 (11-13)

KIF Kolding: Alexander Morsten 6, Mattias Thynell 5, Martin Larsen 4, Jens Peshardt 3, Andreas Flodman 2, Benjamin Pedersen 1, Frederik Gustavson 1, Chris Holm Jørgensen 1

Århus Håndbold: Tobias Torpegaard Møller 7(2), Nikolaj Læsø 5, Anders Kragh Martinusen 4, Lukas Jørgensen 4, Torben Petersen 2, Emil Jessen 2, Mads Peter Lønborg 2, Besard Hakaj 1

Stillingen undervejs: 1-5, 2-8, 7-11, 11-13, 13-17, 14-20, 18-24, 20-25, 22-26, 23-27

Udvisninger: KIF Kolding 4, Århus Håndbold 1

Diskvalifikation: Besard Hakaj, Århus Håndbold - direkte rødt (Albue i ansigt)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce