Annonce
Sport

Århus må forberede sig på at misse slutspillet: Tabte skæbnekamp i Kolding

Erik Veje Rasmussen og Århus Håndbold tabte fore tredje gang i fire kampe. Arkivfoto: Ole Nielsen
En sejr havde bragt Århus Håndbold tilbage i kampen om en slutspilsplads, men de var bagud fra start til slut i Kolding.

HÅNDBOLD: Der bliver næppe til en plads i slutspillet for Århus Håndbold i denne sæson.

Fredag aften tabte Erik Veje Rasmussens hold 27-32 til KIF Kolding, en af de nærmeste konkurrenter til den ottendeplads, århusianerne desperat jagter.

Efter nederlaget er der fem point op til KIF Kolding for Århus Håndbold, som ligger helt nede på 11. pladsen i håndboldligaen.

Med blot otte sejre i sæsonens første 22 kampe, virker det usandsynligt, at Århus Håndbold vinder de sidste fire kampe, som er kravet, hvis de alene ønsker at holde liv i forhåbningerne om at komme med på den sjove side.

Annonce

En suveræn målvogter

Efter en lige begyndelse på kampen gik hjemmeholdet til pause foran 17-13. Rasmus Kier bragte Århus på 19-20 med tyve minutter igen af kampen, men gæsterne kunne ikke gennemføre comebacket og tabte klart herfra.

Rasmus Kier blev topscorer for Århus Håndbold med syv mål. For Kolding bankede Peter Balling ni bolde i kassen.

Inde imellem stængerne skilte Koldings Tim Winkler sig ud, da han leverede en redningsprocent på næsten 50 procent på 35 skudforsøg. De århusianske målmænd reddede til sammenligning knap hver tredje afslutning.

Næste opgave for Århus Håndbold er søndag otte dage hvor topholdet Aalborg kommer på besøg i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce