Annonce
Aarhus

Århus-matador sender eget selskab i graven

Ejendomsmatadoren Jesper Koch Andersen har opsagt samtlige medarbejdere i Real Gruppen, der er en del af Capital Group med ejendomme for 1,3 mia. kroner. Foto: Colourbox

Ejendomsmatadoren Jesper Koch Andersen har opsagt samtlige medarbejdere i Real Gruppen, der er en del af Capital Group med ejendomme for 1,3 mia. kroner.

Ejendomsmatadoren Jesper Koch Andersen har opsagt samtlige medarbejdere i ejendomsinvesteringsselskabet Real Gruppen, der er en del af ejendomsselskabet Capital Group med ejendomme for 1,3 mia. kroner. Det skriver dagbladet Børsen.

»Vi agter at indgive en konkursbegæring,« siger Jesper Koch Andersen, adm. direktør og eneejer af moderselskabet Capital Group om datterselskabet Realgruppen.

Han bekræfter Børsens oplysninger om, at der er blevet sendt opsigelse ud til samtlige medarbejdere i Real Gruppen, hvoraf det fremgår, at opsigelserne skyldes likviditetsproblemer.

Medarbejderne har ikke fået løn for august og skal heller ikke regne med, at der er noget at komme efter i Real Gruppen, indrømmer Jesper Koch Andersen. Han afviser, at den kommende konkurs i Capital Groups datterselskab skyldes, at en eller flere af selskabets bankforbindelser har lukket kassen i.

»Vi er i gang med at skære det hele til, så det vi står tilbage med er en ganske lille ejendomsportefølje,« siger Jesper Koch Andersen.

nini

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Et år med corona: Århusianske personligheder har alle lært vigtigheden af at stå sammen

Navne

Aarhus-forfatter Louis Jensen er død

Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

Aarhus

Konflikt i ældreplejen spidser til: Fagforbund forlader styregruppe bag omstridt omorganisering

Annonce