Annonce
Sport

Århus rejser til Aalborg med selvtillid i bagagen

Lukas Jørgensen er spækket med selvtillid efter Århus Håndbolds seneste tre sejre. Foto: Ole Nielsen.
De seneste tre sejre i herrernes håndboldliga har givet Århus Håndbold en tro på, at holdet kan hente point i årets to sidste kampe i grundspillet.
Annonce

HÅNDBOLD: De er det helt suveræne hold i herrernes håndboldliga. Kun tre point har Aalborg Håndbold givet fra sig i grundspillets første 15 kampe, hvilket har givet dem et forspring på syv point ned nummer to.

Fredag aften skal Århus Håndbold gøre et nyt forsøg på at drille topholdet, når de rykker ind i Gigantium. I sæsonens første møde mellem de to parter spillede århusianerne en forrygende første halvleg og var i front med 14-8 ved pausen. I anden halvleg gik værterne ned i kadence og endte med at tabe kampen med tre mål, men efter at have ramt en god stime på det seneste med tre sejre på stribe, så er troen på en overraskelse intakt i Århus Håndbold.

- Det er to rigtigt svære kampe, som vi står tilbage med i ligaen i år. Vi spillede en fin kamp mod Aalborg sidste gang, hvor vi spillede dem ud af banen i første halvleg, men faldt sammen i anden halvleg. Dengang havde vi ikke Lukas Jørgensen, og det betød blandt andet, at Besard Hakaj var helt færdig ved pausen. Nu har vi fået Lukas med og det betyder, at vi kan spille lidt bredere. Så der er en chance i Aalborg, men det er jo et hold af international klasse, som vi skal op imod. Det har de jo vist i Champions League. Jeg synes dog, at vi har en mulighed mod både Aalborg og GOG i grundspillet, og så har vi jo den tredje store opgave, kvartfinalen mod TTH Holstebro i Santander Cup, siger Erik Veje Rasmussen.

Stregspiller Lukas Jørgensen ser også frem til de sidste kampe i 2019, hvor han tror, at de orangeklædte kan gøre sig gældende.

- Det er super rart, at vi med tre sejre på stribe kan gå ind til årets sidste opgaver med stor selvtillid, for det er tre store modstandere som vi står overfor, siger stregspilleren.

- Ved at vinde tre kampe i træk har vi fået kontakt til de andre hold i top otte. Aalborg er et svært sted at spille, men det vil gavne os meget, hvis vi kan tage point med derfra. Det vil være en større overraskelse at tage point deroppe end hvis vi kan drille GOG på hjemmebane. Personligt vil jeg rigtigt gerne vinde over GOG, da det er mine gamle holdkammerater. De har haltet en smule i den her sæson og kan vi ramme et niveau, som det vi viste mod Bjerringbro-Silkeborg, så ser jeg ingen grund til, at vi ikke kan få point i en af de to kampe. Helst dem begge, siger Lukas Jørgensen.

Fredagens kamp i Aalborg spilles klokken 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

"Rart at butikkerne er åbnet igen"

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Topscoreren, terrieren og keeperen var bedste AGF-spillere i Parken - mange andre tabte sutten i slutfasen

Aarhus

Mandagens coronatal: Smitten er lav i Aarhus, men tre områder trækker op

Annonce