x
Annonce
Byudvikling

Århus Stiftstidende inviterer til borgermøde: Spørg politikerne om byudvikling og fortætning

Aarhus vokser hurtigt i disse år - blandt andet på Aarhus Ø. På borgermødet torsdag aften bliver der sat fokus på byudviklingen. Er kursen den rigtige - eller skal den rettes til? Foto: Kim Haugaard
Politikere fra alle byrådets partier med teknisk rådmand Bünyamin Simsek (V) i spidsen stiller op til borgermøde i Rådhushallen torsdag aften om fortætning, bykvalitet og arkitektur - og om byens udvikling i fremtiden.

AARHUS: Det er brandvarme emner, der kommer til debat, når Århus Stiftstidende, FO og Teknik og Miljø torsdag 16. januar fra kl. 19-21 inviterer til borgermøde i Rådhushallen om byfortætning, bykvalitet og arkitektur i fremtidens Aarhus.

Det kræver hverken tilmeldning eller entré at deltage. Man møder bare op. Meget gerne med spørgsmål til stadsarkitekt Stephen Willacy og panelet af politikere fra byrådets partier.

Fra byrådet deltager følgende i debatten om fortætning, kvalitet og arkitektur:

Rådmand for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek, Venstre, og forgængeren på posten, Kristian Würtz, Socialdemokratiet. Og derudover: Jan Ravn Christensen, SF, Keld Hvalsø, Enhedslisten, Mette Skautrup, Konservative, Eva Borchorst Mejnertz, Radikale, Sander Jensen, Alternativet og Jakob Søgaard Clausen, DF.

Hvis du ikke kan deltage i borgermødet, behøver du ikke brænde inde med spørgsmål til byudviklingen. Skriv i stedet dit spørgsmål i kommentarfeltet under denne artikel – eller send det til mosv@stiften.dk - så vil den ene af mødets ordstyrere, avisens chefredaktør, Jan Schouby, få stadsarkitekten og politikerne til at svare på det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Så bliver det ikke billigere: Værtshus lokker med tre liter øl for en tyver

CORONAVIRUS

Live: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Aarhus

Golfspillere svinger igen køllen trods coronakrisen: Masser af spillere mødes på greenen

Annonce