x
Annonce
Sport

Århus taber skridt i slutspilsjagt med nederlag til TTH

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Erik Veje Rasmussens tropper tabte for tredje gang i træk, da det tirsdag blev til nederlag mod TTH.

Århus Håndbold er endt i en sløje stime af resultater på et kritisk tidspunkt.

Annonce

Tirsdag tabte aarhusianerne for tredje kamp i træk i Primo Tours Ligaen, da det på udebane mod TTH Holstebro endte med et nederlag på 31-35.

Nederlagene kommer, i takt med at grundspillet nærmer sig sin afslutning, og slutspilspladserne skal fordeles.

Erik Veje Rasmussens tropper er med fem kampe tilbage ikke en del af det sjove selskab.

Århus ligger på tiendepladsen, men har kun to point op til Sønderjyske på den slutspilsgivende ottendeplads. Sønderjyderne - og Mors-Thy på niendepladsen - har dog spillet en kamp færre og kan dermed senere på ugen lægge afstand til aarhusianerne.

Langt bedre ser det ud for TTH, der med tirsdagens sejr bringer sig op på 29 point på tabellens andenplads.

Århus Håndbold så ellers ud til at være på vej mod to vigtige point mod TTH. Ved pausen stod der således 17-16 til gæsterne.

I anden halvleg tabte Århus så pusten. TTH kom hurtigt foran og holdte altså føringen til slut, selv om hjemmeholdet først til allersidst fik skabt en komfortabel føring.

TTH's Magnus Bramming blev kampens topscorer. Landsholdsfløjen lavede ni mål.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Øllet kunne alligevel blive billigere: Lørdag er de gyldne dråber gratis på Aarhus-værtshus

Annonce