Annonce
Sport

Århus-talent flytter til Sønderborg

Nikolai Vinther rykker til sommer teltpælene op og flytter til Sønderjyske. Foto: Ole Nielsen
Nikolai Vinther skifter efter indeværende sæson til Sønderjyske på en treårig aftale.

HÅNDBOLD: Århus Håndbolds unge højre fløj Nikolai Vinther er kendt for sit imponerende svæv ind i feltet. Til sommer tager den 21-årige håndboldspiller dog et endnu større spring, når han skiftet adressen i Aarhus ud med et skifte til Sønderjylland og Sønderjyske.

Nikolai Vinther har skrevet en treårig aftale med håndboldligaklubben, der skulle bruge en erstatning for Christian Jensen, der skal til TTH Holstebro.

– Nikolai Vinther var vores førsteprioritet, da det stod klart, at Christian Jensen til sommer rejser videre. Han har allerede god erfaring fra Århus Håndbold, og det fortæller alt om potentialet, at han har spillet fem ungdomsslutrunder for Danmark. Vi er utrolig glade for, at vi kan trække Nikolai Vinther til SønderjyskE i tre sæsoner, hvor han samtidig bosætter sig i Sønderborg, udtaler Sønderjyskes sportschef Simon Hajdu Lindhardt til klubbens hjemmeside.

Nikolai Vinther fortæller selv, at det nye projekt i Sønderjyske tiltaler ham meget.

- Jeg følte, at jeg efter mange år i Århus Håndbold havde brug for at prøve noget nyt. Sønderjyske kunne tilbyde mig en masse nye udfordringer, blandt andet en spillestil, hvor jeg bliver lidt mere involveret i spillet og får større indflydelse i begge ender af banen, fortæller Nikolai Vinther.

Selvom skiftet har været undervejs et stykke tid, så føler han, at det hele er gået stærkt. Han er dog ikke i tvivl om, at det er det rigtige for ham og hans udvikling som spiller.

- Projektet i Sønderjyske virker bare rigtigt spændende. De vil gerne fremad og være med i toppen og har et rigtigt interessant kollektiv, siger Vinther og fortsætter:

- Det bliver spændende at komme ned og stå på egne ben. Det er jeg spændt på at prøve, men der er ikke noget, som binder mig til Aarhus. Selvfølgelig bor min familie her, men jeg tror, at det vil være godt at komme ud af min komfort zone, og så er Sønderborg altså en ganske fed by, siger den 21-årige håndboldspiller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Bet for AGF: Zach Duncan ude i 9-12 måneder

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

AGF

Så du Helmigs nye live-udgave af Malaga? Se eller gense hans hyldest til Aarhus her

Annonce