Annonce
Sport

Århus-topscorer: Vi skal vinde de kampe, hvis vi vil være en kandidat til slutspillet

Tobias Møller lavede otte mål i sejren over Nordsjælland. Foto: Ole Nielsen
Århus Håndbold har indledt sæsonen med to sejre i herrernes håndboldliga. Den smalle trup har fået spillerne til at tage endnu mere ansvar, siger lørdagens topscorer Tobias Torpegaard Møller.

HÅNDBOLD: Århus Håndbold har fået en god begyndelse på den nye sæson med to sejre over KIF Kolding og Nordsjælland. Et kærkomment klap på skulderen til en trup, der har sagt farvel til mange spillere i løbet af sommeren, men har fået vist, at kvaliteten stadig er til stede.

- Vores to første kampe har vist, at vi er på et fornuftigt niveau. Det er også to kampe, som vi gerne skal vinde, hvis vi vil være en kandidat til slutspillet. Derfor har det også været vigtigt for os rent mentalt at se, at vi kan godt har kunne stå distancen mod Kolding og Nordsjælland, siger lørdagens topscorer mod Nordsjælland, Tobias Torpegaard Møller.

Selvom det blot blev til en sejr på et enkelt mål, så var det kampen igennem udeholdet, der havde styr på opgøret. De havde også bolden til allersidst, da kampuret signalerede, at de 60 minutter var gået og sejren på 28-27 var en realitet.

- Vi var foran i hele kampen og brændte undervejs syv til otte store chancer. Havde vi scoret på dem, så havde det været en helt anden kamp og så havde nervøsiteten ikke bredt sig til sidst, siger fløjspilleren.

Hvad har de to kampe vist dig i forhold til jeres niveau? I har jo ikke verdens bredeste trup i år.

- Jeg har oplevet det her ske tidligere, hvor vi har været ramt af skader eller karantæne. Folk er gode til at rykke tættere sammen og tage ansvar. Det er lidt nemmere at tage dirigentstokken, når der ikke er flere om buddet. Vi har tre bagspillere, der skal tage ansvar. Derudover sidder der nogle unge spillere ude på bænken, som kan byde sig til. Det faktum, at vi ikke er flere, giver bare noget ro på. Du går bare ind og giver den fuld gas på banen. Det handler om at spille og ikke tænke så meget på at fejle, siger Tobias Torpegaard Møller.

I kamp tre af grundspillet kommer århusianerne dog på lidt af en opgave, når de regerende mestre og pokalmestre Aalborg kommer på besøg i Ceres Arena torsdag 12. september. Et hold, der har høj kvalitet over hele linjen. Ikke mindst på bænken, hvor nordjyderne besidder en imponerede bredde.

- Der kan vi iklæde os underdog-rollen uden nogen problemer. Det er ikke en katastrofe at tabe til et hold som Aalborg, men vi vil gøre alt for at give dem kamp til stregen og spille vores chance. De har en langt større bredde end os og kan lægge et konstant pres, og det bliver spændende at se, hvordan vi reagerer på det, siger fløjspilleren.

Torsdagens kamp spilles klokken 20.00 i Ceres Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce