Annonce
Navne

Århusianer som smagsambassadør

Mette Dehn
Annonce

Smag for Livet udnævner 12 nye smagsambassadører. Blandt dem er Mette Dehn fra Aarhus. Mette Dehn udnævnes til smagsambassadør, fordi hun har kastet sig over smag som værktøj til sundhed blandt udviklingshæmmede. Hun har formidlet både til de udviklingshæmmede og plejerne, både i praksis og på skrift, og både på bosteder og på festivaler. Og hun har gjort det med lige dele nytænkning, faglighed og forståelse for målgruppen. Mette Dehn studerer ernæring og sundhed på Professionshøjskolen Absalon og er legatmodtager i Smag for Livet. Her har hun sammen med My Karina Bach og Lasse Schwartz skabt projektet 'En smagssag', der fokuserer på, hvordan smag kan bruges som et redskab i arbejdet med sundhedsfremme hos udviklingshæmmede, der bor på bosteder.

Smag for Livets smagsambassadører et korps af unge ildsjæle, der har forbilledlige evner til at formidle viden om smag som drivkraft til gode liv - med både ord, billeder, leg og smagsprøver. De 12 nye smagsambassadører har vidt forskellige tilgange til smag, nemlig antropologens, forskerens, formidlerens, kokkens og madudviklerens.

Ud over titlen og anerkendelsen får smagsambassadørerne mulighed for hver at bruge 15.000 kr. til at gennemføre udadvendte arrangementer om smag og om smagens betydning for vores liv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce