Annonce
Navne

Århusianer udnævnt til ambassadør for den gode smag

Lisa Hansen
Annonce

Smag for Livet har udnævnt nye smagsambassadører, heriblandt Lisa Hansen fra Aarhus V.

Lisa Hansen udnævnes til smagsambassadør, fordi hun kan tale med mad i munden - og det endda på engelsk. Det har hun gjort i undervisningsmaterialet "Speaking with and about foods". Dér - og i et materiale om litteraturgenrernes smag - har hun vist, at hun kan bruge smag både som æstetisk drivkraft i undervisningen og som en sanselig oplevelse, der kan forstærke elevernes læring. Hun er uddannet folkeskolelærer med linjefag i dansk og engelsk og cand.pæd. i generel pædagogik fra DPU, Aarhus Universitet.

Smag for Livets smagsambassadører er et korps af ildsjæle, der kan formidle viden om smag med både ord, billeder, leg og smagsprøver. Ud over titlen og anerkendelsen får ambassadøren mulighed for at bruge 15.000 kroner til at gennemføre udadvendte arrangementer om smag og om smagens betydning for vores liv.

Smag for Livet er et center, der vil åbne danskernes øjne for smag og med eksemplets kraft gøre smagen central, når vi spiser, og når vi lærer - i håbet om bedre liv, hvis vi sætter smag før sundhed. Smag for Livet er støttet af Nordea-fonden og består af forskere og formidlere fra universiteter, professionshøjskoler, innovationskøkkener, ungdomsuddannelser og folkeskoler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce